"Mi nem akarunk itt Olaszliszkát, ez így már nem mehet tovább. " Egy egyszerűnek induló motorfűrész-lopásból ugyanis egy a Miháldot felbolydító ügy lett.

Forrás: zalaihirlap.hu
Feltöltő: ZalaiHirlap
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

43 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csikknorisz
Helyes, mindenhol igy kellene, osszefogni az embereknek a bunozociganyok ellen.
Zsoel
@csikknorisz: Nem bűnözők ők, csak a kirekesztés, a hátrányos megkülönböztetés, a jól tapintható rasszizmus miatti elkeseredettségükben visznek mindent, ami a kezükhöz ragad, mocskosparasztozzák le a magyarokat, az állandó rettegés gerjesztette feszültségükben dobálóznak és támadnak vascsővel, botokkal. Én tudom a megoldást: még több segéllyel és még nagyobb szeretettel, megértéssel kell irányukba közelednünk, és még véletlenül sem szabad megbüntetnünk vagy dolgozni küldenünk (bár nekik a kettő ugyanaz) őket.
laja001
Sajnos ez nem egyedi eset majd minden faluba ilyen a helyzet csak nem tudódik ki.
hitman
A nagy összefogásban még náluk marad ez-az véletlenül:)
hitman
amúgy semmi gond nem lenne velük, ha tényleg nem a génjeikben lenne ez a ragadós kéz. Kicsit szagosak, kicsit koszosak, de egy jól szellőző helyre végre elmehetnének. Pl. Antartktisz
inkvi
@hitman: Szénbányában kevésbé lennének feltűnőek!
hitman
@inkvi: De nem akarom, hogy kihaljanak a jegesmedvék...:)
bubo1
Tudatla analfabéta rasszista emberek a fajgyülölettől már nem láttok és nem veszitek észre mi fojik ebbe az országba. A legtöbb rablást, és gyilkosságot ti parasztok követitek el ma már nállunk a MAGYARBŰNÖZÉS sajnos a mindennapjainkhoz tartozik.Ja és aki nem fizet TB-t annak fizetni kell az orvosi ellátásért, ugyhogy nem a parasztok fizetik a romák ellátását.
luciferi
@bubo1: ezért veritek a mentősöket meg az orvosokat?
A többit meg magyarázd a sok özvegynek meg árvának, meg kiraboltaknak.:(((
Ez nem rasszizmus, barátom, hanem realizmus. Ha tudod mi az. Segítek: maga az élet!
profon
@bubo1: Te biztos valahonnan külföldről írsz mert nem tudod pontosan mi "folyik" ebben az országban !
profon
@bubo1: Ja még annyit ,hogy amikor leparasztozol akkor arra gondolsz hogy én művelem a földet hogy legyen honnan ellopni a terményt !
kiscserkész
Van még három honapjuk, hogy eltakarodjanak. Utána keserves lesz az életük. Nem lesz ám mindég ez a fajvédő süntőrség vezetőség.
bubo1
@profon: Nem a paraszt ugyan olyan szó mint a roma . Látod rátapintottál a lényegre a van roma aki ellop a földekről 1-2 csö kukoricát, de ti a földekkel együtt lopjátok el, és még utánna állami támogatást is kaptok rá, igy válik hivatalossá a MAGYARBŰNÖZÉS.
profon
@bubo1: Szellemi párbajba csak olyannal kezdek aki e téren nem fegyvertelen !
Január
A bűnözés bűnözés, a rasszizmus rasszizmus, de ki is a rasszista, mert a bűnöző az, aki elvitte a fűrészeket......, csak tűz ne legyen!
Gondolom betelt a pohár.....
luciferi
@bubo1: 1- 2 cső kukoricáááát?????? Sürgősen vedd be az esti adagodat. Bármi legyen is az, mert elvonási tüneteid vannak.
Ingyen kaptatok földeket, ( sokan nem is tudnak róla ) de a gazon kívül semmi nincs benne.
A paraszt nem ugyan olyan szó, mint a roma. A "paraszt" szó mögött becsület van, és rengeteg munka. Amit ti pillanatok alatt tönkretesztek, és most már szervezetten elraboltok.
hitman
@kevijeni: ez a "barátom" durva volt..:) Hogy lehet így beszélni?! :)

@profon: Tudja ne félj, hogy mi folyik itt sokszor!! A magyarok vére...
hitman
@bubo1: Bubo 1 pestis?? Ajjaj....dolgozni-dolgozni-dolgozni. Ez nálatok nincs a szótárban!!! A munka nektek a kocsifeltörés, a gyerekektől a telefon elrablás, az idősek becsapása és kirablása, a betörés, gyilkolászás és sorolhatnám. Nektek új géneket kellene cserélni, hogy felfogjátok mi is az igazi munka.
Melyik cigányvajda is mondta? "A romákat meg kell tanítani kapálni, hogy földet műveljenek".... Te tudsz kapálni, mert ha igen akkor irány a meló....de nem ám más krumpliját kell kikapálni!! Ezt kell a fejetekbe verni, hogy ami a másé, az nem a tiéd! Alapszabály!
hitman
@bubo1: Amikor ti mocskos magyaroztok, meg gyilkolászással fenyegetőztök, az nem rasszizmus igaz?? Hol a fészkes fenében voltatok, amikor Árpád letelepedett itt??
Nem Göncz Árpádra gondolok....csak segítségként!
luciferi
@hitman: 19:32-re:: ez tényleg durva volt. Visszavonom.:)
hitman
@kevijeni: Helyes:) Nehogy máááá:) segítsd a bubóját:)
inkvi
@hitman: Igazad van! A jegesmedvék védett állatok! Meggyőztél!
profon
@kevijeni: Nekem több roma barátom is van ,sőt a családban is van az egyik sógorom,de mondjuk Ö egyetemet végzett ember. Ide a jó ízlés elhagyása nélkül nem tudnám leírni ahogy ők beszélnek a saját "fajtájukról". Sajnos nekik sincs semmi ötletük ,hogyan is lehetne ezt a problémát kezelni.
bubo1
Ebben az országban a parasztok takarékokat, bankautomatákat rabolnak, milliokat sikkasztanak, sztrájkolnak csak azért, hogy ne keljen dolgozniuk. A romák közül 1 valaki lop már is aztmondjátok, hogy a rabló cigányok pedig forditva sujossabban igaz, csak azt elhalgatjátok.
profon
@bubo1: A bűnözésnek nincs bőrszíne ! A mi falunkban 8 roma család él . Az egész faluban 6 kertben ,csak gaz van .Találd ki hogy kié lehet az a hat. Pedig idejük lenne megművelni.
luciferi
@bubo1: valami újat is, ha lehetne. És ne parasztozz. Ha a cigányok közül 1 nem lop, azt bizony megéljenezzük!
Bankautomata, na igen.......de annak nem fáj, és nem maradnak utána árvák és özvegyek. Nah meg még az sem biztos, hogy ti nem vagytok abban is benne.
bubo1
A török | 2010 01 8 | 19:23 zalahirlap.hu
"A töröknek " ! | 2010 01 8 | 18:12 Te nem lopsz. Elfogadom. De Te is fogadd el, hogy nem minden cigány lop, mint ahogyan azt is, hogy nem minden magyar talpig becsületes. Egy fehérgalléros bűnöző, egy fegyveres rabló, vagy éppen egy kábszerterjesztő, vagy a sikkasztó, a mások pénzét lenyúló magyar testvéreink vajon mennyivel különbek? De az nem számít, ugye? Az más. Az életellenes bűncselekmények százalékos arányban is a magyarokra jellemző. Itt sokan fitogtatják magyarságukat, miközben helyesen írni nem tudnak. Bunkónak nevezik a másikat, de a saját stílusuk nem számít.
inkvi
@profon: A kivételek erősítik a szabályt! Nekem is vannak cigány ismerőseim, sőt középiskolás osztálytársnőm is, akit imádunk mind a mai napig. Csak tudod az a baj, hogy ez néhány %-nyi! Talán az okát kellene megkeresni. Alapvetően senki sem születik gazembernek. Nem integrálni kell, nem segílyezni kell. Talán valami "átnevelő" (a szó jó értelmében) akció kellene, ami eredményt hozna! Kádár megoldotta részben a problémát a munkával. Tudjuk, hogy akkor is a romák nagyobb számban ültek a kóterban, mint a magyarok. És ez nagyon súlyos, mert ha a népesség arányában vizsgálod, akkor elrettentő. Szerintem az elmúlt 20 évben mindenki lesöpri a témát az asztalról. Senki nem tesz semmit. Nos, itt a baj! Egy népet, népcsoportot vezetni kell, példával elöljárni! Miért nincs egy vajda vagy akárki, aki sarkára lépve kiharcolja a népcsoportnál, hogy miként kell élni, mit kell tenni! A jelenlegi vezetőiktől mit látnak? Bírósági ügyek. ....... Remélem érthető a lényeg!
hitman
@bubo1: Nyugtasd csak magad! Másra úgy sem mész vele!

@profon: Pedig ha a saját népe nem tud mit tenni velük, akkor mit várnak a magyaroktól?
profon
@inkvi: Már régóta mondom hogy a kitörni akaró roma embereket segítsék azzal,hogyha csak 1-2 gyerek születik a családban akkor adják oda a 3 csemetére járó családi pótlékot .Nem kézbe ,hanem a gyerekek iskoláztatására.
És ha vannak tehetséges roma gyerekek azokat emeljék ki és adjanak meg minden lehetőséget ,hogy továbbtanulhassanak.
hitman
Ismerősöm mesélte:
A cég udvarán történt, ahol melózik.

Fekete háromágú csillagú fullos autó begördül az udvarra, kiszáll a "vajda" nője. Lerántja a bugyit, leguggol, oszt kiengedi a "teát". az udvar közepén....
Teljesen elhűlt az ismerősöm! soha nem jártak ott és ilyen lazán kitették a lét....
pedig 10 méter volt a klotyó.
Kultúra.....
bubo1
Talán azért látod ugy, hogy több a roma a bortönökben mert aki 10 milliokat lop és közbe embereket öl az a pénze által vagy nem csukják le vagy, ha igen akkor hamar kihozzák onnan.Ja és nem tudom honnan tudod, hogy milyen arány van bent, talán te is egy börtönszökevény vagy?
kiscserkész
@bubo1: Ha már egyszer a véretekbe meg a kultúrátokba van a lopás, akkor csak az a kérésem, hogy Rózsadombon, vagy gazdag pl. Gyurcsány, Bajnai, Oszkó stb. ezektől lopjatok ne a védtelen egyedül élő nyugdíjasoktól. És ne a munkájuk végzését elősegítő felszerelést a tűzoltóktól.
profon
@hitman: Nem semmi! De gondolom Te is hallottál arról a főrendörröl aki a saját kapitánysága falát vizelte le ,mint teve a Teve utcában. Dinkák mindenhol vannak :))
kiscserkész
@bubo1: Erre az állításodra a bokszoló cigánytestvired esete rá cáfol.
csikknorisz
Termeszetesen a bunozok magyar allampolgarok, tilos rasszra vonatkozo megjegyzeseket tenni. Ugyanigy a karosultaknal/aldozatoknal is, de csak akkor, ha ugynevezett ''nemcigany'' az illeto, ha viszont az, kotelezo vilagga orditani. Utobbi eset meglehetosen ritkabb, mint az elozo, viszont errol ertesul csak a jonep, es a vilagsajto. Es ha valaki megkerdezi, miert szavaztam tavaly a Jobbikra, miert fogok iden is rajuk szavazni, nem pedig a ciganytenyeszto partokra? Hat ezert.
profon
@csikknorisz: opsz ! Remélem csak felhúztad magad azért használsz ilyen jelzőt !!!
profon
@csikknorisz: Hidd el én is el vagyok néha keseredve. Azt mondjuk ,hogy mi vagyunk a többség,mi vagyunk az okosabbak és kitartóbbak. Akkor hogy lehet az hogy nem tudjuk érvényesíteni az akaratunkat? Megmondom! Azért mert még mi is többfele húzunk. Kell lennie néhány dolognak ami mellet az egész ország egységesen kiáll és akkor nem lesz apelláta !
csikknorisz
@profon: Az nem fog egyhamar bekovetkezni, sajnos. Amig a hatalmi poziciok fontosabbak az orszag erdekeinel, addig ne varjunk sok jot az ugynevezett honatyaktol.
inkvi
@profon: 20 22.

Mindenkinek áll a zászló! Mindenki a saját boldogulásának a kovácsa! Téged ki segített, emelt fel?
Vannak itt sikeres emberek!
Azokat ki emelt fel!
Nem akarok neveket sorolni: Apró jelenségekkel nem foglalkozok!
inkvi
@csikknorisz: Nem tévedsz? Nem az ország és a népe a legfontosabb? Megleptél!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.