A 39 éves nő a H1N1 vírusfertőzés szövődményeként fellépő tüdőgyulladásban hunyt el.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

g1983
Csak kérdés hogy biztos abban, vagy csak feltételezhetően. Mostanában elég sűrűn váltják a véleményeket. Ezzel nem szabad szórakozni. Elsőnek mindig azt mondják, hogy a beteg abba ment el másodszor már csak feltételezhetően.
mandiner
@g1983: sajnálják is ha nem abban! Bemondják hogy a boncolásnál kiderült hogy fertőzött volt, meg még rákos slerózisos, májbeteg, tbs-s stb! Birka magyart megint megvezették(((
bigyibogyo
@g1983: azt szoktak irni,h h1n1 gyanus, gyors teszt nem hozott eredmenyt, rendes teszt eredmenyt varjak. altalaban megjeleni kaz is,h igazolodott a gyanu.
Erdekes am,h egy olyan hir sincs,h valaki belehalt volna az oltasba... pedig uyge a 10% higany :P es hasonlo hulyesegek..
ellehetrajta gondolkozni,h megeri -e kockaztatni.
mandiner
@bigyibogyo: Persze hogy nincs olyan hír..nem verik nagy dobra..majd később jön a hatás..csak a hülye magyar oltatja magát..ebben másodikok Európában..))))
csutak
@bigyibogyo: A "fluval B" épp azért veszélytelen, mert NEM tartalmaz higanyt!
csikknorisz
Par eve elinditottak a H5N1 panikot, de az nem igazan jott be. Kellett talalni valami masikat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.