Az MSZP szerint a Fidesznek ahelyett, hogy "izzadságszagú összeesküvés-elméleteket" gyárt választ kéne adnjon arra a kérdésre, hogy honnan van az a címlista amire elküldik az Orbán-leveleket.

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

furfang
Ez meg egy harfmincharmadjára előrángatott izzadtságszagú téma az mszp részéről. Úgy látszik már minden párt elsütötte az összes munícióját, mert az unásig ismételgetett vádakat kapják elő. Az mszp azt, hogy a listák hogy kerültek a fideszhez, a nyugdíjasokat hogy akarja szuttyongatni a fidesz, meg hogy nincs programja, és nagyon aljas ellenzék. A fidesz meg azt, hogy hazudott az embereknek az mszp, hogy elvette a l3. havit, hogy rossz irányba mennek a dolgok. Az mdf meg vizsgálódni akar a korrupció és a becstelenségek világában, holott egy zsák krumpliért eladták magukat az éppen arra járó kufárnak, aki üzletet látott bennük. Nagyon igéretes párt. Uncsi az egész, jól mondta Török Gábor.
szaboria
A mostani parlementi pártok ha ennyit fgonak mocskolódni lehet, hgy mind hoppon marad mert már egyre más hangokat hallani az útcán,a boltok elött a piacon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.