Feljelentést tett a Legfőbb Ügyészségen a Komárom-Esztergom Megyei Közgyűlés fideszes elnöke egy kiszivárgott MÁV-os belső utasítás miatt.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

marlin
A doktor Völner is egy gigászi jog ász, (és a Kövér Laci kebelbarátja) volt az, aki 21 millóért vett a megyének a haveroktól 7ha földet!! Nem drága egy kicsit??
A doktor Völner csaknem a haverokkal, "saját hatáskörben" akarja elmutyizni a MÁV használaton kívüli, fölösleges ingatlanait??
A doktor Völner jelentette föl a Holcim-et is, mert beruház, épít egy új gyárat, de ez nem a Völner mutyija!!
A doktor Völner vetetett fel a megyei közgyőléssel 7,2 milliárdos kötvény-kölcsönt!! Mire is??
Vajon elszámolt-e már a doktor Völner Hatschekék felé, a doktor Phd: Naggyal együtt szétvert Eternit Gyárról??
marlin
És kifog feljelentést tenni (mert a "gig ászi jog ász mester" biztos nem) a MÁV Pályavasúti Üzletág Forgalmi Főosztályvezető, mint felelős vezető ellen szolgálati titotartás megsértése, munkahelyi fegyelem vétkes megszegése miatt!! Tanuként bejelentve a doktor Völner fideszes elnök és képviselő jelöltet!! :-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.