A Moszkva téri "gombánál" akart a BKV vezérigazgatója sajtótájékoztatót tartani a sztrájkról, de az eredeti helyszínen néhány szakszervezetis is megjelent, így Kocsis István a tér helyett a mozgólépcsők alá vonult. Váratlanul megjelentek nagy erőkkel a BRFK emberei, hogy mirét, arról szintén ellentmondásosak az információk. Kis komédia BKV-sztrájk idején.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
@marlin: Abba te ne legyél olyan biztos)) Tévedj be este lujza meg Magdolna utca környékére a 8 kerben)) Lehet hogy futnál te is) De megtenné egy pitbull is))
bombi02
Remélem a rendőrség elől is menekülnie kell előbb utóbb. És mindegyik féregnek vele együtt. Legalább is az első utcasarokig, ahol kedves egyenruhás emberek várják őket karperecekkel.
marlin
@mandiner: Már nem vágyom a "balhéra", de "fénykoromban" bármelyik cigánytelepre bementem, és van közöttük néhány "keresztfiam" is!! :))
(ja azért még 120 körül vagyok most is!!)
A hsz-ben nem erre céloztam, hanem arra, hogy "nem én loptam"!!
bombi02
Szeretném ha ez a Kocsis megmagyarázná egy sajtótájékoztató keretében, hogy mi a vesémet takar az a szerződés, miszerint: "A Combinó villamosok kerékkopásának szemrevételezésével történő megtekintés". Főleg mennyibe került ez nekünk és ki volt a megbízott fél.
Kakastoll
@bombi02: nem keréklopás akart lenni....mert akkor érthetőbb
bombi02
Nem, jól olvastam. A Stop. "Teljesen szétesett a BKV".
Németh Szilárd fideszes képviselő kérné számon.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.