Levélben kér állásfoglalást Demszky Gábor főpolgármester az állampolgári jogok és a jövő nemzedékek országgyűlési biztosától, valamint az igazságügyi, az egészségügyi és a környezetvédelmi minisztertől arról, hogy mikortól nincs helye a BKV-sztrájknak szmogriadó idején.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bombi02
Áh! De(ré)mszky a szogba akar bújni, de nem jön össze.
Csubaka
No, akkor csak az egzakt megfogalmazás kedvéjért.
Ilyen alapon korlátozni kell a gépjárművek számát is. Ha tehát mostantól a közlekedő gépjárműpark kimeríti a légszennyezés egészségügyi határértékét, be kell tiltani a személyautó vásárlást, illetva csak abban az esetben engedélyezhető ha a gyártó által garantáltan kisebb légszennyezésű gépjárművet vásárolnak a régi,szennyezőbb helyett. Limitálni kell a fővárosban kiadott forgalmi engedélyek számát a köz érdekében. Aki ezután akar autót venni, az vagy költözzön máshová, vagy így járt!
:-O
marlin
Hát ez qwa jó!! Már mindenki tisztán lát az országban, csak a Demszky nem!! Ez meg hogy lehet??
mandiner
Demszky a szmogtól nem lát tisztán...ami az agyában van!)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.