A négy, illetve a nyolc évvel ezelőttihez képest sokkal alacsonyabb a választási részvételi hajlandóság - derül ki a Szonda legfrissebb felméréséből. A politológus szerint ez a Jobbiknak kedvez, és az MSZP esélyeit rontja. A Jobbik még nem volt parlamenti párt, és a feldobott szimpatizánsok az európai parlamenti választások sikere után alig várják, hogy elmehessenek voksolni.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
inkvi
Na ez a szonda maszopsz! Komolytalan!
vukkocska
A MIÉP is csak egyszer volt parlamenti párt. Nem is jutott semmire azt követően. Morvai Krisztinát csak kell hagyni beszélni. Fent olvastam, hogy Szlovákia EU tagságának felfüggesztését kéri a jobbik. Majd még a koronára is visszatérnek, annyira megijedtek. :)
barew7
@vukkocska: Legalább van egyetlen egy párt, amelyik valódi, (a törvény méltánytalanságával arányos) lépést tesz a szlovák nyelvtörvény eltörlésének érdekében!
szaboria
Lesz itt több párt pl.Összefogás párt a monoki polgármesterék is indulnak a választáson.
bigyibogyo
@barew7: te linkelted a videot. figyelted mennyi vizet zavart?

@szaboria: de sok kidobni valo millioi vannak az embereknek...
Január
Most fog visszanyalni a fagyi, a parlamenti pártok szempontjából azért nem lefutott dolog ez a választás. Senki sem fogja túlnyerni magát. A választó pedig úgy gondolja, a jelenlegi parlamenti pártok már "bizonyítottak", jöjjenek az újak, és itt is lesznek meglepetések.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.