Harminc és fél millió forintos adóhiányt állapított meg az APEH Zuschlag János vagyonosodási vizsgálatakor. Az átfogó ellenőrzést még a főügyészség kezdeményezte a Zuschlag-ügy nyomozati szakaszában.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mandiner
Nem lopott eleget? Jaés ez jövedelemadó tartozás..szeretnék én is ennyi jövadót fizetni))) De nekem nem az a bér is csak 25 év alatt jön össze ennyi..vagy 30) )
mandiner
Hú..azt jól megírtam)) Nem baj, nincs kedvem újra nekifutni...értsétek úgy ahogy gondoltam))
Kakastoll
Ha mostanig nem adta meg ezután sem fogja....leüli...és így lesz belőle üléspénz.
MARGIT1128
Zuschlag Janika jó sokat markolt ! nem de , rendesen fizette az adót nem lehet adóhiánya hogy gondoljuk ezt nahát miket feltételeznek róla 30.5 mill adóhiány!az a lényeg megélhetési problémája nem volt
inkvi
Én azt egyáltalán nem értem, aki ezt engedte neki, miért nem védi ki? És ennek a tömlőnek csak a töredéke jutott! Akkor mit szakíthatott, aki ezt fedezte? Sok itt a nyakkendős bika; mindaddig amíg ennyi marha van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.