Török Gábor politológus szerint az MDF túllőtt a célon azzal, hogy az SZDSZ-ben keres szövetségest. A Vision Politics igazgatója az InfoRádiónak elmondta, az ilyen fajta politikai szövetségek csak akkor sikeresek, ha tartalmilag is van valamilyen közös pont a politikájukban, enélkül a támogatottságuk nem adódik össze.

Forrás: InfoRádió
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kakastoll
A fuldokló ember a szalmaszálban is kapaszkodik....
inkvi
@Kakastoll: De ezek szalmabálában érzik magukat és a tűt keresik, amivel jól belénk bökhetnek megint!
Kakastoll
@inkvi: Amikor én jártam az elemi iskolába, még nem volt tiltva a testi fenyítés a tanár részéről. Egyik alkalommal a sok közül, csínyelkövetés közben észrevett a tanár és azt kérdezte , melyiket választom...két tenyeres (vékony pálcával belecsapott a kinyújtott tenyérbe, nagyon tudott fájni) és leírom egy lapra,százszor, hogy óra alatt nem rosszalkodok, vagy előbb leírom és azután kapom a tenyerest....

itt is így működik
inkvi
@Kakastoll: De ez elsősorban lelki fenyítés, hogy az összeállással fenyegetőznek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.