Mesterházy Attila fokozott büntetőjogi védelmet ígér az időseknek, ám ezt a Fidesz már 4 éve javasolta, akkor azonban az MSZP és Mesterházy leszavazta ezt a javaslatot – emlékeztetett Répássy Róbert pénteki sajtótájékoztatóján.

Forrás: HírTV
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

48 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gcsabi
@szaboria: Az évszámok nem stimmelnek! Az első és nagyon fontos lépés a spontán privatizációval kezdődött '88-89-ben! Nagyon sok "kezdőtőke" innen ered és lehet találgatni, kik is voltak akkor tűzközelben?
Aki azt hiszi, hogy a jobboldalhoz köthető látványos gazdagodások azonos nagyságrendet jelentenek a baloldalakkal az hatalmasat téved! Nem egy fajsúlyban volt a két gárda! Azok a formális és informális kapcsolati hálók--amelyek jórészt a mai napig élnek--közel sem azonos lehetőségeket jelentettek!
A közigazgatási, banki, állami vállalati , stb. kapcsolatok szinte kizárólag a mai balos kötőgésű pénz- és üzletembereknek " vállalkozóknak" álltak rendelkezésre! Ezek mellett --a számukra --nyitvahagyott kiskapukon lehetett besurranni, leginkább korrumpálással.
marlin
@Kakastoll: Kérhetnénk egy felsorolást arról, hogy melyik párt mikor nem hazudott!! :-))

@gcsabi: A "kiskapukat" még az idén bezárják(!), és közéjük többé senki "nem tud bekerülni"!!
Kakastoll
@marlin: Nem hiszem hogy olyan létezne, vagy én vagyok tájékozatlan ?
Major Betty
mindhalálig munka hogy ne kelljen fizetni 40-éves munkaviszony az igazságos igy akarnak nyerni hiszen egyfolytában hazudnak utoljára a ferike is megigérte hogy 55-éves korban lehet menni nyugdijba kőnyörgöm még meddig hazudnak? nyomorban az ország fiatalok nem szülnek nincs munka lakás ez a jó politika fő hogy ők gazdagok .
laja001
Bajnai:Répássy 80 évre emelné a nyugdíj korhatárt.Senki többet hamadszor?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.