Vacsoracsata mintájára börtön valóságshow, melyben az előző évek politikai elitjének nemzetellenes szereplői lennének a börtönlakók.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Ami Magyarország bajait illeti, sajnos igaz, az öt pontba szedett diagnózis. A baj csak az, hogy a kiárúsítás megtörtént, az eladósítás úgyszintén, az IMF vasmarka a torkunkon. És amit 6. pontként nem soroltak fel, a sajtó, és a diplomácia a szociszdsz kezében van, akik seperc alatt ellenünk fordítják a külföldet. Elkülönülni nem tudunk, tehát máris megfeneklettek a nagyívű törekvések. Bár ne így lenne, de sajnos ezek tények. ( az is igaz viszont hogy a szlovákoknak megy ez az arrogáns, erősen nacionalista, késhegyig kiélezett öntörvényűség. Viszont az is igaz, hogy ők nincsenek eladósodva úgy mint mi, és nincs szdsz-ük (ugyan névleg nekünk se, de amőba módjára most éppen MDF-fé alakul.
alfás
@furfang: hát,elkeseredtem,ahogy az írásod lovastam.tiszteletben tartom a véleményed,de nem értek eggyett.nem igaz,hogy nincs kiút.van felelősségre vonás,és van teljes vagyonelkobzás.(negyedik rokonig?).olyan földönfutóvá kell tenni az internacionálét éneklőket a HIMNUSZ! helyett,amilyet ez a jellemtelen csűrhe aka csinálni belőlünk.és még csak annyit,de ezt mindenkinek,hogy az mszp,a tűzzel játszik.
Cheops
"Nincs értelme az egészség mértékéről beszélni egy alapjaiban beteg társadalomban"!!!
Major Betty
Hajrá Vona Gábor sok sikert rendet magyar országon a bünősők meg a börtönbe a lopott pénzt vissza a kasszába.
csutak
@Cheops: Korrigálnám mondásod:
"Nincs értelme az egészség mértékéről beszélni egy alapjaiban beteg társadalmi vezetőkkel"!!!
orogordog
Mindet kivégeznétek ki maradna?
Mindegyiknek a szavazatod kel az le vagy sajnálva,ez a nagy demokrácia.
Saját jogainkért, munkánkért, bérünkért kellene küzdeni, nem másokért, ígéretekért cserébe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.