Fasiszta kapcsolatok címmel közölt kommentárt az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) és a Jobbik kapcsolatáról pénteki számában a Der Standard című osztrák lap.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
Vegyétek tudomásul, hogy ma Magyarországon mindenkit megillet a fasizmus vélelme. Azaz: mindenki fasiszta, amíg az ellenkezője be nem bizonyosodik. :)
barew7
A tisztánlátás kedvéért:
Fasizmus:

"Az imperialista nagytőkés réteg nyílt terrorista diktatúrája (-IMPÉRIUM, -TERROR, -DIKTÁTOR) a haladó erők szétzúzására; igazi célját a szélsőséges -NACIONALISTA és faji uszítással, "birodalmi" eszmékkel és háborús terjeszkedéssel leplezi (-NÁCIZMUS)."

Nemigen értem ezt az egész ki a fasiszta, meg ki nem című bohózatot?!
bigyibogyo
static.nol.hu/media/picture/21/29/09/000092921-9980-330.jpg
nézegessük a képet..
vagy gondoljunk a 88 oldalas programra
vagy a gárda egyenruhára
vagy a szimbólumokkal támogatott, burkol rasszizmusra, antiszemitizmusra
a nyílt törvényszegések

Mondjuk a sógorok sem panaszkodhatnak. Az Eu lemondatta a Vona/Morvai stílusához nagyon közelálló ("magunkféle") osztrák kormányt pár éve.

@benhur: Lehet kevés pénzt küldtek a palesztinok, nem volt pénz csak a sufnit kibérelni :)
barew7
@bigyibogyo: A neoliberális nemzetközi globális pézügyi hatalmaknak az alapvető, létérdekeit sérti a Jobbik, vagy pl.az osztrák BZÖ azóta elhunyt Jörg Haider által képviselt nemzeti radikális pártok politizálása. Természetesen tüzzel-vassal küzdenek az őket most még csak csekély, de távlataiban rájuk nézve nagyon veszélyes nemzeti radikális politika megerősödése ellen.
Ennek legegyszerűbb populista módja a lefasisztázás, leantiszemitázás, lerasszistázás többnyire valós alap nélkül. Ha ez reális lenne, akkor az EU-s parlamenti szavazáskor Magyarország 400000 Jobbikra szavazója fasiszta lenne???
bigyibogyo
@barew7: Nem, ismerek normálisat is. Van megtévesztettet is. De többség az.
Nem csak a neo liberális, összes értelmes életforma küzd az ellen,h legyen egy új Hitler.
bigyibogyo
A Jobbikos twitteres arc kifejezetten jó fej :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.