A férfiak egy része szerint csak egy rohadt őrült ribanc tehet ilyesmit, a nők egy része pedig az ilyen történéseket hallva izgatottan szolidárissá válik.

Forrás: civishir.hu
Feltöltő: cívispolgár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varadipal
Tóth Cs.Zs. úr sem ismerte a sokkos állapotban talált asszony egészségügyi előzmény leleteit. Nem kellene elhamarkodott véleményekkel traktálni az olvasót olyan ügyben, aminek még a részleteit is csak foszlányokban ismeri. Létezik újságírói etika is, melynek része a "hallgattassék meg a másik fél is". Addig talán célszerű lenne a tényekre szorítkozva tudósítani. A magánvéleményére nem mindenki kíváncsi.Többek között én sem. VP.
szaboria
@varadipal: Ujsádiró etika az ma már kihalt minden apróságra ráugranak, mert első szertne lenni nem számit kit, hogy bántanak meg.
vukkocska
@zoccom: ne félj tőlünk, szeretetreméltó emberek vagyunk. Csak akkor durvulunk be, ha megcsalnak, megbántanak, esetleg vernek bennünket. :) Egyiket sem csinálnám, segítenék csomagolni.
csutak
Én csak egye tudok tanácsolni mindenkinek (amit úgysem fogad el!:)
Az első féltékeny megnyilvánuláskor összepakolni és pánik szerűen elmenni!
Az érzelmek irracionálisak, tehát a legváratlanabb dolgokat képesek kiprovokálni.
A féltékeny társ rosszabb a halálos ítéletnél, mert az biztos, de a kedves nem tudni mikor öl!
vukkocska
@csutak: azért lehet különbséget tenni vélt vagy valós féltékenység között. Az egyik lehet betegség, a másiknál kell csomagolni.
gcsabi
@vukkocska: A betegségnél még csomagolásra sem szabad pazarolni az időt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.