A Fidesz elnöke lubickol a bulvárban. Orbán Viktor a könnyed média figyelmétől kísérve járja az országot, bepillantást engedve a kampányhétköznapokba. Korán kezdte szerdai napját Orbán Viktor. A Fidesz elnöke országjáró körútra indult, hogy - szavai szerint - személyesen győződjön meg arról, milyen problémákkal küzdenek az emberek.

Forrás: hetivalasz.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
grti7336
Azon kívül, hogy hatalomra akar kerülni és tarósan ott maradni mit akar még....
Ehhez pedig nem kell országot járnia. az istenadta nép többsége akkor is hisz
neki, ha semmit nem csinál. Akkor miért nem marad meg a fenekén. A kampányolást nála sokkal okosabb ebberek elvégezhetnék...
marlin
Mi vaan??? Megint kint vannak az "ápoltak"??
profon
@kevijeni: Rá se ránts csak egy cellába kerüljünk ! :))
Ninusz
Úgy gondolom, Orbán úr kicsit elkésett ezzel a magánakciójával. A Jobbik már több mint egy éve csak az országot járja. Nem fog tudni olyan helyre menni ahol ne tartott volna az említett párt nagysikerű, teltházas lakossági fórumot. Miért bízik abban hogy mindenhol tárt karokkal fogják várni? Esetleg ahova beteszi a lábát, ott rögtön mindenki azt fogja mondani: Hát....elég jó dolgokat mondott a Jobbik, de...akkor én inkább a Fideszre szavazok, mert Orbán olyan szimpatikus. :). Mellesleg az emberek problémáit egy kicsit hamarabb kellett volna kezelni, megérteni és ez alapján programot alkotni. Volt erre 8, sőt mondhatjuk 20 éve is. Kampányfogásnak, tehát néphülyítésnek kiváló, de az emberek jelentősen megváltoztak az elmúlt néhány évben.Szélesedett a látókörük, súlyosbodtak a problémáik. Nem elegendőek a szép és nagy szavak.Érthető magyarázat kell és érthető megoldás.
Ami még nagy kérdés: Eddig nem tudta hogy milyen problémákkal küzdenek az emberek kb. 20 éve?
grti7336
Nem értem: Ha olyan fontos volt neki, hogy mit gondol a nép, akkor miért csak
kampányidőszakban veszi a kalapját. (Egy jó királyt mindíg érdekli ez a kérdés.
Eddig ült a páncélozott terepjárójában és magasról tett a népre. És a nép ezt,
vajon miért nem látja ?)
vinetu85
Szerintem a titok nyitja egy zártintézményes kezelés, ... (a közeledő választások előrelátható vesztese számára) a közéletből való hirtelen és ideiglenes eltünését így lehet megmagyarázni, esetleg még tőkét is kovácsolni belőle.
Nem gyermeteg és büdös ez a mátyáskirályosdi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.