A magyargyűlölet nyomai fellelhetők a szlovákok 10-15 százalékánál, és ennek a rétegnek egyre nagyobb a befolyása - mondta Huncik Péter Szlovákiában élő magyar író, pszichiáter az idegengyűlöletről és a szélsőjobboldal előretöréséről szóló, a Globális Társadalom Alapítvány által rendezett konferencián.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Kakastoll
A gazdaság szempontjából példát lehet venni Amerikáról, ahol rövid 200 év alatt kiszipolyozták a termőföldet, és a legnagyobb része emiatt elsivatagosodott.
Nem szabad semmit túlerőltetni, és akkor meg lehet élni gazdagon belőle.
profon
Csak kérdezem ,hogy közületek ki ,hány százalékban vásárol Magyar terméket a boltokban. Mert az emberek többsége csak az árat nézi ! Ördögi kör !
luciferi
@bigyibogyo: gépesítéssel nincs gond! Csak rettentően szét vannak a földek sok tulaj felé osztódva. És így nehéz gazdaságosnak lenni. Legalábbis itt a kiskunságban, ahol a kis "tanyám" van ez igy van. Én mondtam nekik a kocsmában, hogy össze kéne szerveződniük, egy úgymond "modernebb " tsz-t létrehozniuk, kinevettek, és ittak tovább, sőtt engem is meghívtak, mint aki nem tudja, mit beszél. Asszem, lassan kezdhetnek vakarózni, pedig rengeteg állami juttatást kapnak! Most lefogadom, hogy a köv. kormány alatt ezek le fognak csökkenni!!
vinetu85
@bigyibogyo: " a felszántott multik helyén lévő dolgozni vágyó tízezreket , hogy fog eltartani úgy a mezőgazdaság és a körülötte lévő feldolgozó ipar, hogy közben versenyképes maradjon külföldi piacokon is."
A jelenlegi multik felveszik a magyar államtól a rengeteg támogatást, jó esetben is csak kiszipolyozzák a népet, zsebre teszik a dupla, tripla nyereséget majd tovább állnak.
Ugyan ennyi állami támogatással a magyar vállalkozókat kell támogatni, nyereséget termelnek a mi országunknak, munkát biztosítanak az ország népének.
A multikból csak kára van az országnak és nem haszna.
ütyek
Egyszerű a megoldás : lopott pénzeket mind egy szálig vissza kell venni. És már nincs is hiány. A milliárdosoktól.
bigyibogyo
@vinetu85: A magyar vállalkozó meg szent.
Multi ad fizetést, nem feketén dolgoztat. Ez a legtöbb magyar vállalkozóra nem jellemző. Aki ki szipolyoz ki kit?
Akik multinál dolgoznak szidják a multit, de megélnek. Aki magyar vállalkozónál az kussolva dolgozik és reméli, hogy fog kapni fizetést, legalább a felét mint amit aláírt papíron.
És multik annyira nagyon nem mozognak. Akkor mennek mikor valahol jobb feltételeket találnak. A Jobbik fogja elüldözni a multikat. Követi is majd az éhezős korszak...
Multi nem jó, rossz ott dolgozni, de jobb mint az átlag magyar vállalkozó... Sokkal jobb.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.