Nálunk szerencsésebb, erősebb, nagyobb népek katonai doktrínájában alaptétel: „Senkit nem hagyunk hátra.” Többek között ezért erősebbek, nagyobbak, szerencsésebbek. Mert bármilyen romantikusan is hangzik ez az alaptétel: bizalom, lojalitás, hit és hűség nélkül nem lehet építkezni. Ez nem romantika: ez tény. Voltak időszakok a magyarság életében is, és többnyire ez volt a döntő, amikor senkit nem hagytunk magára. És voltak időszakok, sőt bármennyire is fáj: vannak, amikor magára hagyjuk sajátjainkat. Aztán jó nagyokat csodálkozunk, hogy senki nem vesz már lassan komolyan, hogy következmények nélkül lehet megverni, bezárni, kiutasítani, be nem engedni magyar állampolgárokat, magyarokat, akár államelnököt is, miért is ne.

Forrás: magyarhirlap.hu
Feltöltő: Free Előd
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Free Előd
Betegek vagytok !! Soha nem volt másik nickem. De ha olyan nagy tudással bírnátok az ügyről, mint ahogy teszitek, akkor nem égetnétek magatokat ilyen firkálmányokkal.

Végignéztem a témákat, és csak ti 3-an tudtok mindent, ti hurrogtok le mindenkit.
Kéne nektek egy külön oldal. Vagy ez már csak a tietek ???

Több időm a kedves 3/3-as bandára nem kívánom szánni.

Legyen jobb napotok mint amilyen okoztok másoknak.
luciferi
@Free Előd: így visszaolvasva a dolgokat, Te kezdted a fikázást csutakkal! Próbálj magad után olvasni! amúgy ez az Előd magyar állampolgár? Tudunk erről valamit? a cikkben nem találtam erről infót!
ja, és Te , vagy Én, miért nem vagyunk dél-amerikai börtönben? azért mert nem tettünk olyat, hogy ott legyünk. az élet egyszerűbb, mint sokan gondolják.
Atomqkac azaz EbUraFakó
@csutak: 20.52-re Engem is érdekelne. Már csak azért is, mert ha már ősmagyar az utónév, milyen logikát követve angol az első név ? a meg vegyes házasságból születetett, akkor Elod Free ugyebár, mert az angol nem használ ö,ő betűt. Hsz-ei egyéb szempontból nem érdekelnek.
csutak
@kevijeni: Amit a neten leltem Tóásóról, abból egy terrorista képe jött ki!
Elment Bolíviába "felszabadítani" őket.
Ez kérem a terrorizmus eklatáns példája!
Pont olyan, mintha egy román állampolgár ide jönne Orbánt megölni!
Felnőtt és tanár emberként tudta mit vállal, akkor most ne szövegeljen, hanem emberhez méltó módon viselje következményeit!

@Atomqkac: Nem foglalkozok azzal a felfuvalkodott jöttmentel!
Senkiházi, hazája nincs, csak provokátor szövege.
Nekem meg a fenekem nyalhatja ki reggelente...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.