Boszniában történt a következő eset. Kedden ütötték el ezt a bringást Zenica városában a Jutarnji List szerint. Egy svájci rendszámú Audi. Ami külön repül a testétől, az a lába.

Forrás: srbija.blog.hu
Feltöltő: MNG
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
batukán
Ma Hazánkban aki egy ilyet lát vagy hasonló valaminek szemtanúja, az húzza el a csíkot ahogy bírja. Az én gyermekem tanúja volt agy láncfűrészes őrültnek, aki a volt barátnőjét annak új pasiját és autóját vette cálba. Természetesen használta is. A fiamnak hónapokig kellett járnia, munkában helyet cserélnie, senki nem fizette a költségeit, sőt ha nem megy bűntetik vagy elő vezetik. Természetesen a vádlottra ez nem vonatkozott, nem jelent meg sorozatosan és nem vezették elő. Na ennyit a hazai szemtanúzásról, jól megtanulta a fiam a leckét, azóta" behúnyt "szemmel jár.
csutak
@batukán: Többször leírtam már, miként lehet élni a joggal!Ha a tanú azt állítja, hogy semmit nem látott, semmire nem emlékezik akkor nem tud kezdeni vele a bíró semmit!
Ha "emlékeztetni akarják" akkor pedig:
Az előbb -látottak -hallottak alapján és ez ugye nem az amit én láttam!
Ez az egy módja van a jog elkerülésének.
Van hátulütője, hiteltelenné válik az illető egy későbbi per számára!
Diamont Frost
@csutak: Amig a bűnöző hamarabb kerül haza, mint a szemtanu,... és majdan a tanuval nem ugy bánnak, mintha bűnöző lenne,... akkor talán a hozzáállás is megváltozik ezen a téren.
csutak
@Renrol: Ha nem érteném és tudnám, hogy mi zajlik egy tárgyaló teremben (is) , akkor nem írtam volna le egy olyan tippet, melybe bíró belekötni nem tud!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.