Botrányt rendezett a temesvári gyermekkórházban az a kismama, akinek két hónapos gyermekét ragtapasszal hallgattatták el az alkalmazottak.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
51kacsa
Miféle szemétség az ilyen? Egy ilyen kis csöppség a sírással kommunikál! ELehet, hogy éhes volt, vagy szomjas, fázhatott is, vagy éppen tele volt a pellus. Annyi minden miatt sírhat egy ilyen apróság? Meg is fulladhatott volna! Barmok! Az tuti, hogy a szemétkapartam volna ki!
csutak
Az biztos , ha ezt ez az én lányaimmal vagy fiammal teszi, akkor az többé nem tenne ilyet! De még az orrát sem tudná megtörölni hat hétig:)
perta
Az ilyen ember nem az orvosi etikát sérti. Embertelen, és örökre el kell tiltani a szakmától.
Vajon a saját gyerekével is ezt tette?
Atomqkac azaz EbUraFakó
Ez bizony nagyon súlyos tett. Az én gyermekem hosszú körmöcskékkel született és össze karmolászta a kis arcát. Hiába kértem, hogy vágják le a körmeit...:( Nálam meg nem volt manikűr készlet. Szülni mentem nem manikűrözni. Mindenesetre eszembe se jutott, hogy megüssek valakit, mint egy krumpliorrú idióta.
zsuzsu
@Capucchino Vanilia: Az újszülöttek körmét egyik kórházban sem vágják le ugyanis igen puha és nagyon sérülékeny és fertőzés forrás lehet.Várni kell vele legalább 2 hetet amíg kicsit megerősödik.Erről általában a védőnők tájékoztatást adnak a leendő anyukának. Jobb helyeken adnak kis kesztyűt a babának ha az anyuka kéri. De persze azt is mérlegelni kell vajon nem jobb-e a baba komfort érzete ha kis öklét nyalogathatja és nem a kesztyűt, az a kis karmolás meg úgyis elmúlik.:)
Atomqkac azaz EbUraFakó
@zsuzsu: lehet, hogy most ez a divat, de engem 21 évvel ezelőtt senki nem világosított fel erről sem szülés előtt, sem utána.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.