Felfüggesztett börtönre ítéltek két izraeli katonát a gázai offenzíva alatt elkövetett kényszerítésért. Iskolák versenye a Honfoglalón (x) A népszerű Honfoglaló kvízjátékban most a magyarországi középiskolák mérik össze tudásukat, erejüket és főként népszerűségüket. A legjobb iskolák értékes nyereményekkel gazdagodnak.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
@Kakastoll: 1, kicsit kavar a rendszer, mert az előzetesbe beveri a reklámot.
2, Igaza volt a katonának! Palesztín küldött levélbombát, akkor azt palesztín gyerek bontsa fel.
Rettenetes?
Az!
Én amúgy utálom az erőszakot, ezért is szoktam ilyen ütődött ötlettel előjönni, hátha elgondolkozik más is az erőszak értelmetlenségén!
Kakastoll
@csutak: Nem tudtam felfogni mi az összefüggés.
Az igazság az, hogy gyerekeket nem szívesen kevernék bele a felnőttek dolgába.
csutak
@Kakastoll: Egyszerű:
A palesztinok módszerét ellenük vetették be.
Érdekes, hogy ezért mindjárt összevartyogták az egész világot!
Bezzeg amikor az iskola udvaráról lövik ki a Kassam rakétát, az nem bűn...
Csizmás Kond
@csutak: De az is bűn, sőt az is amikor gyerekek kezébe fegyvert adnak, amikor gyerekeket soroznak katonának, és amikor gyerekekkel végeztetnek bárminemű háborús vagy terror cselekményeket. Ha az egyik csinálja az még nem jogosítja fel a másikat, a hasonló cselekményre.
Az egész úgy utálatos primitív és megvetendő ahogy van egy rakásban. Ott már mind a két fél túllépte azt határt az emberi viselkedésnek neveznek.
Zsoel
Csak meg kell nézni a Talmudot, hogyan vélekedik a gojok (=nem zsidók) értékéről és a velük való bánásmódról, és máris elveszti szenzáció jellegét az eset.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.