Óriási hiba a Moody’s leminősítés - nyilatkozta Martonyi János külügyminiszter a BBC-nek adott interjújában szerdán. A miniszter a leminősítés kapcsán a magyar gazdaságpolitikáról adott interjút a brit televíziónak.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
Csak a britek hánykolódnak....szerintem megrendelésre.
KöBüKi
Sajnos az öregség nem feltétlenül jár együtt az okossággal.Mert az átlagember is tudja hogy a fene megette már amikor magyarázni kell a bizonyitványt.
Értelmes ember csak az eredményekből ért,de azokból igen!!!!Mert ez a félnótás matolcsy is magyarázza hogy 18 országban kétlábon álló nyugdijrendszer van,csak azt már nem teszi hozzá hogy harmadik láb nem azért nincs mert megszüntették elvéve az állampolgárok pénzét hanem mert eleve nem is alakitották ki!!
Maradjon mindenki a mnyp-ben és ne dőljön be a kormány zsarolásának és a főtolvajok politikai nyilatkozatának.Maradjatok és ők hamarab menni fognak mint gondolnánk.!!!!!!!!!!!!!!
másvirág
Vélhetően elszégyelli magát a "Moody's kollektivája .:-(((
Vélhetően egy végső kétségbeejtő kisérlet történt a visszarendezödésre.
Nem lehett nagy reményt fűzni hozzá.
coyote3
Nos én nem vagyok külügyminiszter, csak egy mezei pénzügyes üzemgazda. Annyit azonban segíthetek Martonyi elvtársnak, hogy azért nem fogják tartani a 2013-as hiánycélt, mert egy birkát egyszer lehet leölni. (Lásd Mnyp).
De most legalább megtudták a Moody' s-nál, hogy ők nem értenek hozzá. Viszont Martonyi szívesen elmagyarázza nekik. Hogy ezek mekkora idióták!!!!!
feketeözvegy
mert aki fideszes az mindig mindent jobban tud.........ők a legszebbek és a legokosabbak

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.