Az Európai Bizottság szerint az európai társadalom felkészült a nyugdíjkorhatárok emelésére. A testület szociális és foglalkoztatási ügyekért felelős tagja az aktív időskor európai évének felvezetőjén bemutatta az Eurobarométer legfrissebb felmérését, amely szerint az EU lakosságának közel harmada hajlandó lenne a korhatár betöltése után is dolgozni. A statisztikák szerint Magyarországon a legalacsonyabb a 60 év felett dolgozók aránya.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szaffy
Csak elképzelem:mankóval ,járókerettel,bottal, kerekesszékkel, hallókészülékkel,térd ,csípőprotézissel,indul munkába a dolgozónép.
X-ray
@szaffy: meg a korkedvezményes nyudgíjasok :)
feketeözvegy
a probléma csak annyi, hogy már 40 év fölött sem alkalmazzák a dolgozni akarókat!
darwin
@feketeözvegy: A szomszéd utcában megnyílt a Lidl.Eladókat,boltvezetőt vettek fel.
35 év volt a korhatár.
Levendula
@darwin: Ez komoly? Mert ez diszkrimináció. Habár sok LIDL üzletben voltam már, de 40 évesnél idősebb alkalmazottat még nem láttam sehol.
darwin
@Levendula: Bizony diszkrimináció,és rájuk se lehet bizonyítani.Mert próbamunkára, amit nem akarnak kifizetni,behívnak 2-3 jelöltet,aki idősebb,aztán azt mondják,hogy nem felelt meg.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.