Az mno.hu hozta nyilvosságra azt a hivatalos levelet, melyben Azerbajdzsán ígéretet tesz, hogy Ramil Sahib Safarov a legsúlyosabb büntetést kapja hazájában.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

66 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Igazsagoszto
Diktátor üzletelt egy másik diktátorral, ennyi történt.
Aztán hazudik mint a vízfolyás.
A nyugat eddig sem bízott Orbánban, de hogy ezek után mi lesz ? IMF megállapodás az biztos nem ! Nem lesznek idióták, hogy a nyugat pénzét saját dicsőségre költő, a nyugatra acsarkodó Orbánnnak egy Eurot is adjanak.
Orbán letette a voksát ezzel a lépésével is a diktatúra mellett, a demokratikus világ ellenében. - Az országnak okozott károk felmérhetetlenek.
Súlyos károkat oko
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Igazsagoszto
Orbán mindett elhitt - 3 milliárd dollárért !
hamlet9
A magyar politika meg ezügyben szerintem az egész világnak hazudott!
verőce21
Az örmények harcoltak és meghaltak a mi szabadságunkért 1848/89-ben. Tehát, ha őket "sérelem" érte nálunk, nekünk egy percre sem szabad kiadni a gyilkosukat egy harmadik országnak.

Azonkívül, teljes illúzió azt gondolni, hogy valaki úgy hitelezi meg Magyarországot, hogy azzal egyébként semmilyen érdemi gazdasági kapcsolata sincs. "A keleti nyitás, ebben a formában csak délibáb kergetés." - Más országokban ilyen baklövések miatt szokásban áll lemondani!
jancsipapa
Egy normális világban a fiút kivégezték volna és akkor évekkel később nem is történhetett volna meg a baki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.