Szerzs Szargszjan örmény elnök bejelentése szerint Örményország szükség esetén készen áll egy háborúra. Az örmény államfő szerint Jereván nem akar háborút, de ha „rákényszerítik”, harcolni és győzni fog.

Forrás: karpatinfo.net
Feltöltő: Karlo Bacskai
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Zsoel
@silber13: Csakhogy ők meg is ragadtak az akkori idők általános mentalitásánál. A kereszténység ugyanis nem kis részben a megbocsátásra épül, meg vannak benne olyan apró megkötések, mint: szeresd embertársadat, mint önmagadat, mások tulajdonát ne kívánd, ne ölj! stb., szóval a gyakorlati alkalmazásával még ma is vannak problémáik. Az azeriekről nem is beszélek, a hazugság és az orgyilkos felmagasztalása úgyis önmagáért beszél.
Mobil123
@nyanya001: Ja csak az a baj, hogy ez a marha velünk háborúzik .
Mobil123
@barbarfiver: Ne szégyelld magyarságodat, csak azt kell szégyellnünk, hogy ilyen nem törődöm, mihaszna, semmire kellő a kormány.
Bástya Elvtárs
@kerék: Vedd észre, hogy kellett egy "Casus belli"... Szándékosan alakították így a dolgokat!
senkifia68
@kerék: Azért nehogy már beszarva szaladj vezekelni!
Ha nem vennéd észre nem Magyarország adott amnesztiát a baltásnak, hanem Azerbajdzsán!
Egy rab tartása napi 8000 Ft-ba kerül a magyar adófizetőknek. A baltás legfeljebb 25 év múlva szabadult volna. Egy magyar munkanélküli maximum 3100 Ft segély kaphat naponta és csak 90 napig!!! Az azeri fogva tartása több mint 70 millió Forintjába kerül az országnak, amihez sem az EU sem a NATO egy árva EUR-t sem tesz hozzá!!!
Ha a NATO keretein belül katonai kiképzésen történt a gyilkosság, vajon miért nem a NATO katonai bírósága ítélte el és "finanszírozta" büntetése végrehajtását?
Mit keresett egy katonai kiképzésen egy ilyen pszichésen aberrált fazon? Milyen katona tiszteket képeznek a NATO-ban? Akik fegyverrel a kezükben a NATO és az EU színeiben aztán azt gyilkolnak aki nem tetszik nekik?
A kérdések már csak azért is aktuálisak, mert a 2007-es tárgyalás során az is kiderült, hogy az azeri többször jelezte főnökeinek, hogy két Amerikában élő örmény származású katona folyamatosan terrorizálja, gyalázza vallását, a muzulmán nőket és jelenlétében megalázták hazája zászlaját!!! Nagy ívben leszarták az egészet a NATO-s tisztecskék!!!
Akkor miért nem tüntettek az örmények a NATO ellen??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.