Amerika új magyar állampolgárai minden eddiginél inkább számíthatnak a hazájukra, és a haza is minden eddiginél jobban számít rájuk - jelentette ki Áder János annak a közel száz új magyar állampolgárnak, aki a New York-i magyar főkonzulátuson a köztársasági elnök jelenlétében tette le kedden az esküt.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nakimaga
Biztos sz@r az élet NY-ban!
100 regisztrált fideszes már van
silber13
És ezek a napra kész, mindent tudó, mindenről pontosan informált, "hazájuk" sorsát "magyarként" dobogó "szűkkel" figyelmező echte magyarok fognak szavazni, mintegy vezényszóra, a "HAZA" megjobbítása végett, bár már gőzük nincs, hol is van az a bizonyos Alföld! De az elvárás, az elvárás, ámbár inkább parancs...
silber13
@Horizont: Nem csak a valamikor " kitántorgott" magyarok sem tudnak már magyarul, (ami valahol még érthető is lenne), hanem a sok1-2-3 éve kimászott tahó is, akik már törik, tördelik az " Én már nehezen beszélni matyar" és egyéb kifejezésekkel megtűzdelt néhai anyanyelvet.
silber13
@silber13: Még csak kérdezném, mire fel ez a nagy rohanás, a hirtelen kitört magyarkodás, ami eddig eszükbe sem jutott? De bölcs, direkt arra a célra kiképzett, második ember kinevezésével kecsegtetett diliflepnis ezt el is hiszi. Majd aztán pofára és hasra esik mint Torgyán a kumráni tekercsekkel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.