Elegáns londoni és párizsi utcákban álló ingatlanokból épített több tízmilliárdos ingatlanbirodalmat a Vatikán. Ehhez még Benito Mussolini olasz fasiszta vezetőtől kapták a tőkét, amit az évtizedek során ügyesen forgattak. A Guardian cégadatbázisokat és levéltárakat túrt fel, hogy megtalálja, ki a tulajdonosa a luxusingatlanoknak. A Vatikán szerint a sztoriban semmi meglepő nincs, mindig is lehetett tudni, hogy végeznek üzleti tevékenységet.

Forrás: Origo
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Felipe
Hát kiváncsi lennék mennyi ember vére tapad ezekhez a piszkos pénzekhez.
Pálinkafőző Rézüst
Mussolini fasiszta volt, nem náci!!! A kettő nem keverendő, bárhogy is szeretnék többen összemosni! A fasizmus az, amit ma ki szeretnének építeni itt. Azzal az egy, és nem elhanyagolandó különbséggel, hogy Mussolini megszüntette a szervezett bűnözést, Olaszország történelmében egyedülállóan ellehetetlenítette, kinyírta a maffiát, camorrát, stb!! Nálunk ez nem jellemző...A nácizmus az más, azt majd a következő órán, éppen kicsengettek..:)
Proli
@Pálinkafőző Rézüst: hu.wikipedia.org/wiki/Fasizmus
www.hdke.hu/node/2926 - e a nácizmusról.
Nem kimondottan neked szól a kettő link, hanem azoknak akiknek halovány lövése sincs arról, hogy bár hasonló a kettő mégis lényeges különbségek vannak közöttük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.