Észak-Korea azzal fenyegetőzött csütörtökön, hogy "megelőző atomcsapást" mér az agresszorokra, ha támadás éri az országot. "Mivel az Egyesült Államok (Észak-Korea elleni) atomháború indítására készül, forradalmi fegyveres erőink élni fognak azzal a jogukkal, hogy megelőző atomcsapást indítsanak" - jelentette ki a phenjani külügyminisztérium szóvivője, akinek nyilatkozatát a KCNA hivatalos hírügynökség ismertette. A harcias megfogalmazású nyilatkozatot az észak-koreai rezsim alig néhány órával azelőtt tette közzé, hogy az ENSZ Biztonsági Tanácsában várhatóan megszavazzák a phenjani vezetés elleni újabb szankciókat, válaszul Phenjan ENSZ-határozatokba ütköző, február 12-i kísérleti atomrobbantására. Észak-Korea szokatlanul kiterjedt hadgyakorlatokba kezdett - közölte a dél-koreai védelmi minisztérium csütörtökön, két nappal azután, hogy Phenjan azzal fenyegetőzött: felmondja a két ország közti 1953-as fegyverszünetet.

Forrás: fn.hir24.hu
Feltöltő: scandináv
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
Ha a majáknak nem lett igazuk a világvégével, majd csak gondoskodunk mi magunk, hogy legyen! :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Silver
@csiga0771: De valamiért nagyon fáj amerika foga északra,mi lehet ott amire ráakarják tenni a kezüket?
csiga0771
@Silver: mindenbe belepofáznak, a kétszázéves történelmükkel...a fegyveres erőik most éppen le vannak kötve,... de Irak elhagyása után, a fegyverlobbinak új piac kell...megtalálják... Sziria... Észak Korea... Ember nem számít... találjunk valamit.. ahol EMBER nem számit ...csak a megrendelés...
rbela
Tudatlan népség, azt hiszik, hogy ök meguszák;?
loboncos
@csiga0771: ez a nincs multam banda ,beleszalad iránba.utána kapkod Koreába .
meg szopja mintaz egész náto.Anigger otthon rendezkedjen.Ha kell valami vegye meg
erőből nem fog menni
kerék
Én csak azt nem vágom, ha Észak-Korea összebalhézott amerikával, miért kell egyből bevetni az atombombát? Gondolhatna a kis vágottszemű másokra is, ha elkezdenek atommal dobálózni, egy laza gombafelhőben fog eltűnni a Föld.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.