Közép-Európa a válságból kilépve az egyik legversenyképesebb régió lehet Európában, a regionalizmus az európai integráció építőköve, a Visegrádi Csoport alkalmas és szükséges keret ahhoz, hogy megküzdjünk az energiabiztonságunkat fenyegető kihívásokkal - egyebek között ezekről beszélt Kövér László, az Országgyűlés elnöke a Visegrádi Négyek (V4) országai parlamenti elnökeinek szombaton Varsóban rendezett konferenciáján.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kedwes
@Mobil123: Pontosan, csak az irány nincs meghatározva!
vörösfuvalat
Ez úgy hülyeség ahogy van.Mitől lesz húzórégió? Attól, hogy mi a szlovákok meg a lengyelek 30-40 évre vagyunk lemaradva a nyugattól a csehek meg húszra?
Milyen energia biztonságról beszél ez az ember? Pont most belezik ki a hálózatokat fenntartó cégeket.Majd kapjuk a nemlétező lengyel, szlovák gázt mi meg adjuk a két csepp olajunkat.
A lengyeleknek egészen más a gazdasági környezete ,- németekre gondolok- mint nekünk.A cseheket ne is említsem.
Mobil123
@kedwes: Az irány lefelé van, csak a mélység nincs meghatározva.
kedwes
@Mobil123: Nagyon elkeserítő lenne, ha látnák ahová indultak, de nem tesznek semmit! Persze a kérdés. Akarnak-e, tudnak-e?
bretagne
És közötte Magyarország! Minket utánoz a világ!
Hellcat
Hát ti már húztok rendesen...jól lehúztok mindenkit míg bele nem döglik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.