Három éve diagnosztizálták rákkal, mára teljesen felgyógyult. Michael Douglas színész azt nyilatkozta a Guardiannek, hogy orális szex útján került a szervezetébe a HVP (humán papillomavírus), és ez okozta torokrákját. A meglepően őszinte interjúban a hollywoodi sztár elmeséli életét azóta, amióta három éve diagnosztizálták nála a majdnem végzetes rákot. Amikor azt kérdezték tőle, hogy megbánta-e, hogy ivott és dohányzott, azt felelte, hogy nem, mert nem ez okozta a betegségét. Douglas, aki Cathrine Zeta Jones férje, amiatt aggódott, hogy a betegséget a stressz váltotta ki, ami fia bebörtönzése miatt alakult ki nála.

Forrás: Index.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dubitus
Lehet. Éppen ezért:
.
a nyaloncok figyelmébe!
Mivel sokan közülük olyanok is nyalakodnak, akiknek nemhogy anyagi előnyük lenne belőle, hanem kielégülést okoz, vigyázó szemüket torokrákra vessék!
csa-csa
De nagy idióta ez a Douglas!!! Egyáltalán meg sem kéne szólalni sem ebbem sem más témában!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.