A vietnámi hatóságok elfogadtak egy törvényt, amely megtiltja az ország belpolitikai helyzetének interneten történő megvitatását. A 72-es számú határozat szerint, mely szeptemberben lép életbe, a szociális hálózatokat csak személyes információk cseréjére lehet használni. A törvény egyenesen megtiltja bármilyen olyan anyag internetes közzétételét, amely különbözik a kormány álláspontjától.

Feltöltő: csikknorisz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csikknorisz
"A government official recently defended the decree, saying it will help web users "find correct and clean information on the Internet."
Egy kormánytisztviselő megvédte a rendeletet, mondván, hogy ez segíteni fog a felhasználóknak abban, hogy korrekt információkat találjanak a neten.
www.voanews.com/content/us-deeply-concerned-at-vietnam-censorship-law/1724141.html
Hogy irigykedhet most a Fidesz...
A szeptemberi találkozón ( kitekinto.hu/bem-rakpart/2013/07/30/elenkulhetnek_a_magyar-vietnami_kapcsolatok/) talán még gratulálnak is nekik egy MNO által adományozott "A Korrekt Tájékoztatásért" díjjal.
csa-csa
"A törvény egyenesen megtiltja bármilyen olyan anyag internetes közzétételét, amely különbözik a kormány álláspontjától."

nesze neked demokrácia
kkalman
...és az ilyen, nagyon demokratikus országokkal igyekszik a vezír szorosra fűzni a baráti kapcsolatokat.
Csak gratulálni lehet a demokrácia ilyen nagyfokú kiépítésének minden kísérletéhez.
Új, demokratikus barátaink: Vietnam, Azerbajdzsán, Pakisztán...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.