Az Egyesült Államok megint háborúba megy. Ezúttal Szírián próbálja ki a világ legjobb fegyvereit. Washington arra hivatkozik, hogy nem tetszik neki, de nagyon, amit Bassár el-Aszad szíriai elnök tesz a saját népével, politikai ellenfeleivel, egészen pontosan, a kegyetlen terror, amivel hatalmát meg akarja őrizni.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vakvillám
A Yenkik semmiből sem tanúlnak--a szabadság jelszavának leple alatt---kipróbálják legmodernebb fegyvereiket "élő anyagon"--eleget téve, a hazai nagytőke igényeinek---mert ugyebár a fegyvergyártás --és vásárlás a nemzetgazdaság érdeke!Az ,hogy ártatlan emberek---gyerekek haknak meg---ugyan kérem ---"ahol fát vágnak ,ott hullik a forgács is"Nagyon feszegetik a pofonosládát az biztos!
silber13
@vakvillám: Miért? a szovjetek nem azt csinálják? a franciák az angolok,stb. sőt mi magyarok is nem azt csináljuk? A pofonosláda meg ugyancsak gyengécske kifejezés!
vakvillám
@silber13: Mit -kérlek tisztelettel---hogy teszed országunkat egy mérlegre ,nevezett katonai potenciálokkal?Én jónak látom a pofonosládát----majd eljő az az idő --mikor őket is orrba verik.
silber13
@vakvillám: Fegyverszállítás ez is, az is! Emlélszel a Kalasnyikov botrányra!? Meg a többi degyvereladásunkra? Jó, nagyságrendi különbség adódik, de akkor is csak fegyverek!
vakvillám
@silber13: Igazad van---fegyver az fegyver.de valld be őszintén --az "költői" tulzás,,hogy -néhány tonna ócskavas--egyenértékű -- nevezett államok haderejével. technikájával--és nemzetünk nem pusztítja saját ,és ellenséges erőknek tízezreit.
silber13
@vakvillám: Állj elé ey ilyen "ócskavasnak", aztán rögvest megtapasztalod, hogy valóban költői túlzás - e amit fentebb leírtam!
vakvillám
@silber13: Na az alapkérdéstől igen messzire jutottunk--ezért ez a párbeszéd ,is elmozdult --nem a téma irányba. Jelen pillanatban is olyan közegnél dolgozom, ahol ismereteket szereztem a fegyverekről--igy nemleges a válaszom!:-)))
silber13
@vakvillám: Akkor a epárdot is ismered, mert itt rádkérdeztek a gepárddal kapcsolatban. Azóta is várja az illető a választ
vakvillám
@silber13: Igen olvastam, és meglepően szakszerü leírást adtál az illetőnek a"Gepárd" ..ról:-)
Szvetlana
@silber13: @vakvillám: A gepárdról a gyorsulás jut eszembe, arról viszont egy vicc.

Egy férj meséli: megkérdeztem a feleségemet, hogy mit szeretne kapni születésnapjára?
Mire ő ezt felelte: legyen piros, és 1 másodperc alatt 100-ra gyorsuljon!
Vettem neki egy piros fürdőszobai mérleget, azóta nem beszél velem!:))

Ez hogy jön ide? Sehogy:)
vakvillám
@Szvetlana: Szia szveti nekem tetszik--bár kicsit rongál:))))
vakvillám
@Szvetlana: Csak hütyültem tetszik tényleg:)))
vakvillám
Van néhány vicces szójáték a nagyvilágból, írjak neked?
Szvetlana
@vakvillám: Akkor már ketten hülyültünk:))
vakvillám
@Szvetlana: Párosan szép a hülyeség is:))
Szvetlana
@vakvillám: 19.48 Ha ez nekem szól, akkor priviben szívesen fogadom:))
dömdödöm
jenky cimboránk ,mennyé kínába meg japánba ott másfél milliárd húzott szemű törpe hajlongani fog előtted és mondogatja majd hogy ,seitete ? ocsó ! :-(((((((((((((((((((
dömdödöm
bocsi ! előző kommentemet rossz helyre írtam ,ide tartozik
:-) „Ez a hely Európa Mexikója” - Magyarországot köpködi egy amerikai turista

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.