Az Andrea Doria nevű romboló már hétfőn elindult Libanon partjai felé - közölte szerdán az olasz védelmi tárca, miután az amerikai szenátus külügyi bizottsága támogatta a Szíria elleni katonai akció tervét.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
" Szíriai hírek "
Vladimir Putyin Oroszország elnöke diplomáciai úton értesítette az amerikai francia és török elnököket, hogy a Tartousban állomásozó orosz hadiflotta nem játékból vagy viccből kötött ki a szíriai város partjainál." Oroszország megfogja védeni érdekeit Szíriában és a Közel-Keleten. Ezért az oroszok képesek lesznek a legvégsőkig harcolni és olyan dolgokat megtenni a cél érdekében amit el sem tud képzelni a nyugat, nem szórakozásból vétóztuk meg háromszor is a Szíriával szembeni fellépést. Az új világrend Szíriában fog elkezdődni."-mondta az orosz elnök.
arabtimes.com

fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/582695_148328811973116_1603873442_n.jpg
Polygoner
Ideje már, hogy az usa állami terrorját lenullázzák!
Tudomásul kell végre venni, hogy a Föld legelvtelenebb, legaljasabb, immár végképpen a legnagyobb terrorállama az az usa!
Észre kell venni, hogy Bush után ismét egy háborús bűnös tündököl az élén, immár fekete színben, egyben a legnagyobb sötétség szimbólumaként!
dömdödöm
Na emberek most megnézzük van -é ellenség a partok közelében , mindenki készüljön fel a menekülésre :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.