A gasztronómia iránti szenvedélynek messze visszanyúló gyökerei vannak. Már a történelem előtti embereknek is fontos volt, hogy mit tesznek a foguk alá. Az élelemnek ízesnek kellett lennie. Az észak-európaiak már 6. 100 évvel ezelőtt is használtak fűszereket. A fokhagyma és a mustár voltak a főbb ízesítőik, amelyeket húshoz, halhoz tettek hozzá, valamint az első salátákhoz, amelyeket összegyűjtött növényekből készítettek – írja egy tanulmány, amely a Plos One-ban jelent meg.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: nocenz_Ura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.