Zágráb az INA-ról tárgyalna pénteken, a magyar cég nem. A horvát kormányfő Brüsszelben járva nem bszél az ügyről Orbánnal az EU-csúcson sem.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bakegya
- már megint csúsztat a Vitézy szabadság kiharcolóival az élen-mert nem ér rá ő arra,a cipőt nagy uraknak varrja-na ezt írhatjuk mi magyarok a számláinkhoz ...Inára van neki és a hiteltelen hitelezőinek a haszon!- a rossseb -egye -meg seggén -fején a bindijével együtt,melyik magyar ember tehetné meg egy rokonnemzet által körözött bújtatását szövetségesi-és üzlettársi szinten?-dicső oligarháink pénzzé tették a magyarok becsületét szotyolázás közben.
/Érthetetlen volt -már idejekorán is-hogyan mehettek bele a horvátok ebbe a részükre hátrányos üzleti szerződésbe.Ha vesztegetett van,vesztegető is kell hogy legyen./

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.