Novembertől a német szülők regisztrálhatják újszülött gyermekeiket „meghatározatlan neműként”. Ezzel Németország az első állam Európában, ahol engedélyezték a határozatlan neműség fogalmát, elismerve ezzel az interszexualitást.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nil
Ekkora baromságot - és itt látszik hogy a pszichológusok nagy része semmit sem tud a lélekről ... van papírja hogy csinálhat valamit de nagyon nem ért hozzá ...
Nakimaga
Mi a nemiségünket olyanoknak köszönhetjük,akik a Taigethosz hegyének a tetejéről szelekciót hajtottak végre,biztosítva a faj életképességét,amit lássunk be,Merle a Védett férfiak című művében negyed évszázada előre látott és bekövetkezett!
Drága lesz a minőségi sperma a jövőben !
Nyuszicsibe
de ha azt sem tudják eldönteni, hogy milyen nemű, akkor hogy adnak neki nevet ?? vagy a hasukra ütnek, és azt mondják: "hmmm...hívjuk csak egyszerűen Vikinek !!"
sokanvagyunk
@Nyuszicsibe: Szerintem így lehet majd látványosan stigmát adni nekik - hadd lássa mindenki, hogy sérült kromoszómás.
Nyuszicsibe
@sokanvagyunk: lehet, hogy én "eccerű" kiscsaj vagyok, és úgy gondolom, hogy "a fiúknak fütyijük van, a lányoknak meg puncijuk". De gondolj bele: minden okmányon nemi identitásként megjelöli az x-et, onnantól kezdve lehet az illető bárki. Ha pl. a rendőrség keres egy bűnözőt -pláne amilyen sötétek a zsaruk,egy iPhone is összezavarja őket- szerinted felhívásnál kiírják, hogy keresünk egy x-nemű embert ?? Ebben annyi a kiskapu, és ezekbe belemagyarázni a kisbabák személyiségi jogait ???!!!
kamazuka
A hazai celebvilágot nézve,hát kétségeim támadnak,ki aminek született az nem, ha meg azzá akar válni a mi nem, akkor miért küzd,ha már megjelenésével is kitűnik,hogy az, aminek látszik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.