Ingyen ölelést kínáló transzparensekkel vonult fel két férfi Rijád egyik utcáján, ezért letartóztatta őket a szaúdi vallási rendőrség.

Forrás: Kitekintő
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
varrólány
@Csizmás Kond: Pedig sok turista is van aki nem tájékozódik ha idegen országba megy és akkor meg ők háborodnak fel ha valamiért megbüntetik őket.
Csizmás Kond
@varrólány: Az csak kifogás vagy nyafogás. Mindenki tudja aki oda megy, hogy mit szabad és mit nem de van aki mégis próbálkozik.
varrólány
@Csizmás Kond: Nem emlékszel valamelyik cölöp ,azt hiszem Bódi Szilvi vetkőzött , nem tudom melyik országban, és fel volt háborodva hogy nem lehet.
Csizmás Kond
@varrólány: Azért a szaudiaknál is sokmindent szabad csak nem az utcán...:)
Január
@Csizmás Kond: Egyeseknek, ketteseknek nem szabad. A tiltott gyümölcs mindig élvezetesebb,
Az biztos, hogy nagyon szigorúak a vallási előírásaik. Aki hosszú életű akar lenni ott, jobb, ha betartja.
Orsós Rodrigó
Folyton Iránt b*szogatják, hogy milyen vallási fanatikus ország, miközben Szaúd-Arábiában, vagy pl. Pakisztánban sokkal fanatikusabb a rendszer. Csak ezekben az országokban nyugatbarát kormány van, így a "demokratikus" országok félrenéznek, nem vesznek tudomást ezekről.
Oroszország ellen is milyen nagy cirkusz volt, amikor a homoszexualitás reklámozását betiltották, miközben Szaúd-Arábiában (is) halálbüntetés jár azért ha valaki homokos. Mégsem a szaúdi, hanem az orosz nagykövetség elé szerveztek tüntetéseket a "jogvégők".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.