Egy szál semmiben guggolt perceken át egy kölni téren, majd jött a szülés misztériuma. Tojással. Milo Moire svájci képzőművész a kölni művészeti vásáron, pontosabban a város egyik terén, azaz nyilvános helyen felállított installáción pár, festékkel töltött tojást erőltetett ki a vaginájából, okozva ezzel nem kis megdöbbenést a járókelő körében. Maga a performansz is elég meghökkentő volt, az, hogy Moire mindezt anyaszült meztelenül abszolválta, még erre is rátett egy púpozott lapáttal.

Forrás: index.hu
Feltöltő: barew7
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Törölt felhasználó
Ezt nem nevezném már művészetnek, viszont a pornóiparban legalább keresne vele pénzt. Nem ez a nő a polgárpukkasztásával nem művész, inkább olyan mint egy hülye youtube picsa. Nem attól lesz művész valaki mert polgárpukkasztó(persze van olyan is de ez nem az..)...ez inkább feltűnés mániás celeb qurválkodás.
miazavalami
Miért kell a hülyéket művésznek nevezni? Ez sértő...
Csizmás Kond
Agybajos ribi...
ha már kipotyogtatta akkor minek kellett a paraván mögött dugdossa fel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.