Szokatlan szülés szemtanúi lehettek egy forgalmas angliai bevásárló utca járókelői. Egy várandós kismama kiállított fel hirtelen az utca forgatagában: „Jön a baba!”. Az édesanyát az egyre nagyobbra gyűlt tömeg ujjongással biztatta, végül az utcán szült a kiérkezett mentősök segítségével. Baba-mama jól vannak. Képek és videó a szülésről itt.

Forrás: szuloklapja.hu
Feltöltő: nagyildiko
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

postamester
Na, ezt próbálná egy magyar Anyuka a Tesco-parkolóban...
Nemhogy pénzt dobálnának neki, hanem még a ridiküljét is ellopnák...
És mire a mentö kiérne, senki sem lenne körülötte a közömbösség miatt...

Gratula az angol Anyukának a bátorságáért, és a leleményességért !!!
micfild
@postamester: Mert egy baba-az csak úgy jön.
Egyik pillanatról a másikra.. A szülésnek semmi ,de semmi előjele nincsen. Nem száll lejjebb a terhes has, nem megy ki a nyákdugó, nem folyik el a magzatviz és ami a legfontosabb , fájások sincsenek. Egy percig sem. Még egy gyors szülésnél sem. Nekem is volt gyors szülésem.. amikor reggel a doki legyintett, hogy ez még nem fájás.. én Tudtam, hogy pár óra és meglesz a babám. Éreztem a feszülést a jeleket... déli
negyed egykor kezdődtek a "mérhető" fájások. 1 órakor megvolt a babám...
Nem, nem hiszem el, hogy bevásárlóközpontban csámbogó anyuka nem vett észre semmit. szerintem viccesnek találta, hogy ott szüljön.. vagy tényleg nagyon nagyon sötét szegény, hogy a saját fájásait valami másnak vélte.
Angliában mondjuk minden lehetséges.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.