"... Egy-egy nap folyamán sokszor, sok helyről értesülsz arról, hogy mit tesz Izrael a gázaiakkal, vagy, hogy Gázából, gázai-palesztin területről (meg még innen-onnan-amonnan) hány rakétát lőttek ki ma izraeli városokra. Alant egy cikket idézek, változtatások nélkül, a végén forrás-megjelöléssel. A cikk elején egy tanmese olvasható. Megítélésem szerint már ezért (is) érdemes végigolvasni a cikket. A szerző vonatkozásában aztán majd fanyaloghatsz is akár. De ettől még lehet igazság abban, amit ő mond. Íme a cikk:... "

Feltöltő: the jaszaic
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
A Hamasz egyik Izraelre célzott rakétája átvágott egy villanyvezetéket, így 70 000 palesztín maradt áram nélkül Gázában. A vezeték javítását Izraeltől várják - az áramot, vizet (és nem utolsó sorban a súlyos sérültek orvosi ellátását) a mai napig innen biztosítják nekik. Az izraeli elektromos művek sajtónyilatkozatot adott ki: nem sodorják a munkások életét veszélybe, így az áramvezeték akkor lesz megjavítva, ha visszaáll a rend. Nesze nektek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.