Lélegzetelállító videót tettek közzé arról, hogy hogyan figyelmezteti az izraeli hadsereg a palesztin civileket, mielőtt rommá lövi a házukat. A gázai Watania hírügynökség felvételén az látható, hogy először egy kis hatóerejű rakétát lőnek egy házra, majd tizenöt perc menekülési időt hagyva egy újabb, hatalmas robbanás történik.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Az izraeliek nem normálisak:
"Megkezdte a Hamász által szétlőtt villamosvezeték reparálását Izrael
JÚLIUS 14.HÉTFŐ 20:24
Hétfőn egy Gázai-övezetből kilőtt rakéta annyira megrongálta a Gázai-övezetbe tartó izraeli villamosvezetéket, hogy 70 ezer palesztin maradt áram nélkül. Az izraeli áramszolgáltató megkezdte a szakasz helyreállítását, a mérnökök golyóálló öltözékben közelítették meg a sérült vezetékeket, az izraeli hadsereg szigorú őrizete mellett."
Tényleg nem normálisak: több, mint húsz éve volt már a palesztin autonómiának kiépíteni saját országának infrastruktúráját! Azt a rengeteg pénzt, amit az európai és amerikai adófizetők pénzéből kaptak azt fegyverre költötték és a vezetőik a saját zsebüket tömték meg vele, de leszarták a saját polgáriak alapvető szükségleteit!
Most, miután a saját hülyeségük eredményeként nincs villanyuk, menjenek az európai széplelkek javitani a vezetékeket, és lövessék szét a saját seggüket a szeretett palesztin terroristákkal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.