„Elég„ c. kommentárjában a müncheni Süddeutsche Zeitung azt írja, hogy a magyar politikus igazából már régóta nem tud senkit sem meglepni, ahhoz túlságosan is ismert a jobboldali-nacionalista miniszterelnök provokációinak kiapadhatatlan tárháza.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Tudom, hogy nagy szívás lenne, de az ilyen elmebeteg ragacsok miatt tényleg jó lenne ha kivágnák ezt az országot az EU-ból. Akkor felébredne pillanatokon belül ez a balga nép és a helyére tenné ezt a másfélmillió turulhályogos mélymagyart, akik tönkrevágták ennek az országnak nem csak a jelenét de a jövőjét is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
F_Viktor
@dr. prédikátor: Pávatánc eddig ment, szeptemberben a NATO-csúcson sok minden kiderül, valószínűsítem most lesz az amikor Orbánt a sarokba szorítják Merkelék, s döntenie kell. EU, vagy Putyin?
hetöndöe
@rugacs: Irány Szibéria!!!...Birkamenet ,lépés... indulj!!!
Az már ugye eléggé messze van az utált nyugattól hümérek!
ancika
"Sürgősen és komolyan fel kell tenni a kérdést Orbánnak, hogy Magyarország az EU része akar-e lenni, vagy sem."

A belépésről sem csak Orbánt kérdezték meg. Engem is megkérdeztek.
Kamcsatka
De akkor már a brüsszeli irodaház 6.- 7. emeletéről tegyék.
bakegya
Ne aggódjatok -a néppártosok már rég seggbe rúghatták volna-de most meg is tehetik,mert elment a falig, amibe mindenki tudta csakkk egy "téla" volt.
A félő az,putyin velünk nem fog ennyit laca-pacázni a felcsuti maradona miatt!-mint ahogy a mellékelt ábra már mutatja is.
bakegya
@coyote3: jó kérdés,@Kamcsatka: jó ötlet-de az őket is minősítené.@ancika: én semmiféle kérdést nem tennék fel neki...de az udvartartásának sem...Putyin fogjai már ezek-és mi is, ha csakkk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.