„Elég„ c. kommentárjában a müncheni Süddeutsche Zeitung azt írja, hogy a magyar politikus igazából már régóta nem tud senkit sem meglepni, ahhoz túlságosan is ismert a jobboldali-nacionalista miniszterelnök provokációinak kiapadhatatlan tárháza.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: lópicigáspár
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

pityuka
Tudom, hogy nagy szívás lenne, de az ilyen elmebeteg ragacsok miatt tényleg jó lenne ha kivágnák ezt az országot az EU-ból. Akkor felébredne pillanatokon belül ez a balga nép és a helyére tenné ezt a másfélmillió turulhályogos mélymagyart, akik tönkrevágták ennek az országnak nem csak a jelenét de a jövőjét is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Hellcat
Nemszabad!!! Akkor idehaza áldozatként állítaná be magát és ráfogná a baloldara, hogy biztos ők vannak ez mögött is. ( -.- ) Maradjunk csak bent, a támogatásokat már úgy sem küldik hála a fidesznek...előbb utóbb beletörik a bicskája a diktátorbánnak az EUba.
Csizmás Kond
...na és az a "c " cigányt vagy cionistát takar ?
Desischado
Szankcionálni kell orbánt és a bandáját, mert nagyon nagy már a pofájuk! De ne az ország és a magyarok igyák meg ennek a levét!
Cukkini
Hölgyeim és Uraim. Egy hajdani mondás: Hajtani a lovakat szokták, csak az a kérdés, hány oktáv mélyen.
Törpe személyem milyen lehet rímek nélkül?
Közben szívem kékül a szilva rágásától?
rugacs
Van élet az unión kívül is.
Belépni sem lett volna szabad.
A "fejlett" nyugat, ahelyett, hogy segített volna felzárkózni minket, maximálisan leamortizált nálunk mindent (mezőgazdaság, ipar, kereskedelem)!!
Olyanokat ír elő (persze csak azóta, hogy mi is beléptünk), amiket finanszírozni csak egy gazdag ország képes (pl. mivel szabad etetni a disznókat)!
Előírja, hogy mit nem termelhetünk (jószerével mindent, amit előtte termesztettünk, hiszen az van nyugaton is, igaz génkezelt, de nekik piac kell, nem még több termelő)!
Dettó ugyanez vonatkozik az állattartásra! (nem kell disznó, nem kell csirke, nem kell liba, nem kell marha, nem kell semmi)
Cukor(répa) sem kell, inkább hozzunk be, azt együk. Így cukorgyárak sem kellenek.
Vas, alumínium, réz minden van nyugaton is, az iparunkra sincs szükség. Főleg mert előírják, csak nyugatra szállíthatunk, keletre nem.
Volt ugyan rengeteg kiskereskedőnk, akik minden égi-földi jóval ellátták a lakosságot, de erre sincs szükség, majd jönnek a nyugati multik, kereskedőláncok.

A kérdés csak az, ha mindent megszüntetünk, bezárunk, mi lesz az emberekkel, a munkájukkal, az életükkel?
Most itt a nyugati kánaán, de nincs miből vásárolni, mert nincs miből élni, mert nincs munka, nincs pénz!!

De jó, hogy beléptünk az unióba!!
pityuka
Tudom, hogy nagy szívás lenne, de az ilyen elmebeteg ragacsok miatt tényleg jó lenne ha kivágnák ezt az országot az EU-ból. Akkor felébredne pillanatokon belül ez a balga nép és a helyére tenné ezt a másfélmillió turulhályogos mélymagyart, akik tönkrevágták ennek az országnak nem csak a jelenét de a jövőjét is.
F_Viktor
1) Többször leírtam, az EU-ból nem lehet egy tagállamot kirúgni, csak kilépni lehet! Szankciókat hozhatnak egy tagállammal szemben (valószínűleg ez vár ránk), mint támogatások- és szavazati jog megvonása.

2) @Hellcat: Írod: "Nemszabad!!! Akkor idehaza áldozatként állítaná be magát..."

Rengeteg negatív hatását már nem fogja tudni megmagyarázni, senkire ráfogni, még a @rugacs: -os trolljai is megtudják milyen b@romságokat beszélnek most, mikor ráébrednek a valóságra, hogy milyen az élet az EU-n kívül.
pbalage
És azt a részt vajon hogy fogja előadni a mi drága viktorunk, hogy

"Küggyetek má pízt, a devla vergyen meg tikteket!"

netán így?

"Tisztelt Magyarország, Tiszelt polgártársaim!
Az Európai Únió újból hadat üzent a szabadságharcunknak, ezt nem hagyhatjuk, össze kell fognunk, még ha nehéz is lesz! Újból meg kel küzdjünk az aranykilincsek... khm aranykincsekért, amit Magyarország önmagában rejt!
FOGJUNK ÖSSZE MI, - hátraszól "mik is?" - hátulról súgják "máátyáároook" - MAGYAROK! HAJRÁ FIDE.. (mikrofon kikapcsolódik, az ujjongó tömeg békésen távozik)"

Egyébiránt a fidesznek akkor is lóvéja, mert a ruszkik azért csurrantanak majd, persze nem annyit, de legalább kényelmesebben lehet majd elmutyizni, nem kell mindenféle bizottságok előtt beszámolni róla, hogy hol is van a pénz.
F_Viktor
@pbalage: Igen, veszíteni nem ők fognak.
De majd kiderül, hogy 4-5 millió elégedetlen ember mire képes.
coyote3
Olvasva itt néhány Unio ellenes megnyilatkozást, elgondolkodtam, hogy tényleg léteznek ennyire megvezethető buta emberek?
dr. prédikátor
Az EU nak most már lépnie kellene ,nem csak pofázni és igérgetni. Egyszer már végre helyre kellene tenni a felcsuti cigus fecalicust!!!Mindaddig amig csak ígérgetik a szankciókat, a cigusék kiröhögik az EU-t.Mert eddig csak ígéret maradt.Végre már nyakon kellene vágni ezt a mocskos bandát.!!!
F_Viktor
@dr. prédikátor: Pávatánc eddig ment, szeptemberben a NATO-csúcson sok minden kiderül, valószínűsítem most lesz az amikor Orbánt a sarokba szorítják Merkelék, s döntenie kell. EU, vagy Putyin?
hetöndöe
@rugacs: Irány Szibéria!!!...Birkamenet ,lépés... indulj!!!
Az már ugye eléggé messze van az utált nyugattól hümérek!
ancika
"Sürgősen és komolyan fel kell tenni a kérdést Orbánnak, hogy Magyarország az EU része akar-e lenni, vagy sem."

A belépésről sem csak Orbánt kérdezték meg. Engem is megkérdeztek.
Kamcsatka
De akkor már a brüsszeli irodaház 6.- 7. emeletéről tegyék.
bakegya
Ne aggódjatok -a néppártosok már rég seggbe rúghatták volna-de most meg is tehetik,mert elment a falig, amibe mindenki tudta csakkk egy "téla" volt.
A félő az,putyin velünk nem fog ennyit laca-pacázni a felcsuti maradona miatt!-mint ahogy a mellékelt ábra már mutatja is.
bakegya
@coyote3: jó kérdés,@Kamcsatka: jó ötlet-de az őket is minősítené.@ancika: én semmiféle kérdést nem tennék fel neki...de az udvartartásának sem...Putyin fogjai már ezek-és mi is, ha csakkk...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.