Az Országgyűlés fideszes házelnöke csütörtöki, az EU-ból való lassú, óvatos kihátrálásról szóló nyilatkozata után ismét kemény szavakkal minősített (közelebbről meg nem nevezett) nyugat-európai hatalmakat.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
silber13
@tivoli: 10:44-re : Aztán hogyan is vagyunk mi homokzsák kelet és nyugat között??:-))) Viccnek aranyos!:-)))
tivoli
@silber13: ma, 12:25
Úgy kérlek szépen, ahogy a történelem könyvek is megírják.
Ázsiainak műveltek (?) vagyunk, nyugatnak meg vadparaszt. Golyófogónak pont jó!
karma1
@tivoli: ne mondd, hogy nem erted, ... nem vagy Te egybites... A WWII ben horthy ur dorgolodzott , es mire megvilagosodva ki akart ugrani, mar keso volt.

A torokok elol valoban mi vedtuk meg a Nyugatot, a torok helyett Matyasunk (tudod, az Igazsagos, nem a kopasz)vezette Becs ala buszke Fekete Sereget... " s nyogte Matyas bus hadat Becsnek buszke vara", mert hadakozni mar akkor is imadtunk), valamint most, amikor minden normalis ember latja a fejlodes utjat , Nyugaton, akkor mi nyitunk ezerrel kelet fele, baratkozunk az osszes fellelheto es meg mukodo diktatorral, egyedul Kim Dzsong Un popsijaig nem mert meg elmereszkedni a Kedves Vezeto, de ami kesik, nem mulik, majd csak elobb egy picit lazitani kell a putyini olelesen es nyelvespuszin, mert azert annyira ok sem imadjak egymast...
tivoli
@karma1: ma, 11:05
Én sajnos nem fejlődést látok, inkább visszafejlődést. Hiába vannak szép szökőkútjaink, feltérkövezett városaink, gyönyörű stadionjaink, bevásárló és szórakoztató centrumaink, ha a nép mit sem élvez ebből.
S tudod? Azt a népet, amely leszarja hagyományait, az Istenek is leszarják. S a mostani irányvonal éppen arra mutat.
karma1
@tivoli: Teljesen igazad van, minden nemzetnek van egy multja, tortenelme, amit ugy kell elfogadni, ahogy megtortent, mert ha belegebedunk, akkor sem tudju pl. visszahozni Igazsagos Matyas idejet, mikor 3 tenger mosta hatarainkat, de a masik, alias Kopasz Matyas idejet se hozzuk vissza, mert ez a MULT!!! Gondolkozzunk inkabb a jovonkon, azon is van mit agyalni, foleg, ha az allandoan valtozo kornyezetunket is bekalkulaljuk.
A nemetek tul tudtak lepni a II. vilaghaborus szegyenukpn, kaptak eppen eleget ezert az egesz vilagtol, megis, nezd meg, hol tartanak most?
Hozzank sem kellene visszahozni a feudalista kozepkort, tudatlan jobbagyokkal, attilaba bujtatott felmuvelt bunkokkal, mint fo bekamenetesekkel,hanem megprobalni asznalni az eles jozan eszunket, amiol mi mindig hiresek voltunk, meg a fantasztikus munkabirasunkkal. Ezeket kene hangsulyozni, mert en hiszem, hogy a magyar, ha hagyjak ( es ertelmes celokat adnak neki) akkor mar regen lehagyhatott volna most vezetopozicioban levo orszagokat is...Te nem igy gondolod?

Kulonben szep joejszakat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.