Az Országgyűlés fideszes házelnöke csütörtöki, az EU-ból való lassú, óvatos kihátrálásról szóló nyilatkozata után ismét kemény szavakkal minősített (közelebbről meg nem nevezett) nyugat-európai hatalmakat.

Forrás: Válasz.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
„Nincs valamiféle morális fölénye senkinek sem Nyugat-Európában, hogy megmondja, hogy elmagyarázhassa nekünk, hogy hogyan kell demokrataként viselkedni." Majd emí gyen óbégat: " ezért senkitől a kioktatást nem vagyunk hajlandóak ezentúl elviselni, legalábbis én azt gondolom, hogy így kellene viselkednünk”
Soványka! Ha mi itt mind úgy viselkednénk, ahogy te a fentiekben gondolod, meg elvárnád, akkor minimum 8 millió paraszt országának titulálnának minket! Érted? FEl tudod fogni? Egy fenét tudod felfogni!
bakegya
Csizmatalp fenyeget-és üzenget-nehezen viseli hogy kivette a hatalmat a kezéből a Vicctor-csakkk itthon aranyköpködhet,de azt észnélkül!
tivoli
Igaza van a történész úrnak, a magyarok valóban sokat tettek Európa biztonságáért évszázadok óta.
Magyarország a mai napig homokzsák kelet és nyugat között. Úgyhogy több tiszteletet.
karma1
@tivoli: lajkoltam a megjegyzesedet, mert igaz azzal a megjegyzessel kibovitve, hogy a mindenkori politikusaink voltak azok a pofozozsakok, akik azt hittek, hogy okosak, mikozben MINDIG a rossz oldalra sikerult beallniuk.
Beleptunk a WWII ba a nemetek oldalan, koszonhetoen a nagyeszu tengernelkuli vitezunknek, aztan most benyalunk a Nagymedvenek, hatha mi is kapunk egy kis lepet a lepesmezbol...
Az idiota vezetoink meg telesz@rt gatyaval nyilatkozgatnak a Nyugat es Amerika ellen, akik nelkul mi mar a terkepen sem lennenk...

Nem baj, csinaljak meg tovabb igy, legalabb tokeletesen elvagjak maguk alatt a fat...
Senara
Kövér elvtárs kijött a MSZMP KB üléséről és sajtótájékoztatón elmondta a véleményét , kapitalista kizsákmányolókról .
joopapa
"Mi elég sokat tettünk Európa szabadságáért" Te kövérkés elvtárs pajtás semmit nem tettél sem Európa szabadságáért sem Magyarország szabadságáért! Ne beszélj hülyeséget, bár te amint látom okosat nem tudsz! Ha a rendszer nem bukik meg te hűen szolgálnád a cucilista rendszert!!
dr. prédikátor
Köteles Lancelot!!! Ilyen kijelentések után nem ég a pofádon a bőr???!!! Ti meg a demokrácia!!!Nálatok csak democsokrácia van!!!
tivoli
@karma1: ma, 11:18

"mindenkori politikusaink voltak azok a pofozozsakok, akik azt hittek, hogy okosak, mikozben MINDIG a rossz oldalra sikerult beallniuk. "
Ez tényleg jó meglátás, eleink is mindig ezt csinálták mint te is. Amikor a keletről jövő veszedelem ellen kellet megvédeni a nyugatot. :-))
silber13
@tivoli: 10:44-re : Aztán hogyan is vagyunk mi homokzsák kelet és nyugat között??:-))) Viccnek aranyos!:-)))
tivoli
@silber13: ma, 12:25
Úgy kérlek szépen, ahogy a történelem könyvek is megírják.
Ázsiainak műveltek (?) vagyunk, nyugatnak meg vadparaszt. Golyófogónak pont jó!
karma1
@tivoli: ne mondd, hogy nem erted, ... nem vagy Te egybites... A WWII ben horthy ur dorgolodzott , es mire megvilagosodva ki akart ugrani, mar keso volt.

A torokok elol valoban mi vedtuk meg a Nyugatot, a torok helyett Matyasunk (tudod, az Igazsagos, nem a kopasz)vezette Becs ala buszke Fekete Sereget... " s nyogte Matyas bus hadat Becsnek buszke vara", mert hadakozni mar akkor is imadtunk), valamint most, amikor minden normalis ember latja a fejlodes utjat , Nyugaton, akkor mi nyitunk ezerrel kelet fele, baratkozunk az osszes fellelheto es meg mukodo diktatorral, egyedul Kim Dzsong Un popsijaig nem mert meg elmereszkedni a Kedves Vezeto, de ami kesik, nem mulik, majd csak elobb egy picit lazitani kell a putyini olelesen es nyelvespuszin, mert azert annyira ok sem imadjak egymast...
tivoli
@karma1: ma, 11:05
Én sajnos nem fejlődést látok, inkább visszafejlődést. Hiába vannak szép szökőkútjaink, feltérkövezett városaink, gyönyörű stadionjaink, bevásárló és szórakoztató centrumaink, ha a nép mit sem élvez ebből.
S tudod? Azt a népet, amely leszarja hagyományait, az Istenek is leszarják. S a mostani irányvonal éppen arra mutat.
karma1
@tivoli: Teljesen igazad van, minden nemzetnek van egy multja, tortenelme, amit ugy kell elfogadni, ahogy megtortent, mert ha belegebedunk, akkor sem tudju pl. visszahozni Igazsagos Matyas idejet, mikor 3 tenger mosta hatarainkat, de a masik, alias Kopasz Matyas idejet se hozzuk vissza, mert ez a MULT!!! Gondolkozzunk inkabb a jovonkon, azon is van mit agyalni, foleg, ha az allandoan valtozo kornyezetunket is bekalkulaljuk.
A nemetek tul tudtak lepni a II. vilaghaborus szegyenukpn, kaptak eppen eleget ezert az egesz vilagtol, megis, nezd meg, hol tartanak most?
Hozzank sem kellene visszahozni a feudalista kozepkort, tudatlan jobbagyokkal, attilaba bujtatott felmuvelt bunkokkal, mint fo bekamenetesekkel,hanem megprobalni asznalni az eles jozan eszunket, amiol mi mindig hiresek voltunk, meg a fantasztikus munkabirasunkkal. Ezeket kene hangsulyozni, mert en hiszem, hogy a magyar, ha hagyjak ( es ertelmes celokat adnak neki) akkor mar regen lehagyhatott volna most vezetopozicioban levo orszagokat is...Te nem igy gondolod?

Kulonben szep joejszakat...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.