Azonosították a Charlie Hebdo francia szatirikus hetilap szerkesztősége elleni véres támadás három elkövetőjét – jelentette szerda este a legnézettebb francia televízió, a TF1 egy francia honlap, a metronews.fr információját közölve.

Az ardennes-i l'Union című regionális lap birtokába jutott értesülések szerint a három elkövető jelenleg a Párizs melletti Pantene-ben, illetve Reims-ben tartózkodik. Reims-be már elindult a francia rendőrség terrorelhárító részlegének (RAID) különleges egysége. Mindkét városba kiszálltak a bűnügyi rendőrség különleges egységei is. A fotókat a berliner-kurier.de közölte:

Ők a párizsi vérengzés elkövetői

A Metronews értesülései szerint a három férfi 18, 32 és 34 éves. A két idősebb, Said és Chérif K. fivérek, Párizsban született francia állampolgárok (ők vannak a képen). A harmadik férfi, Hamyd M. hajléktalan, róla nincs közelebbi információ, a l'Union szerint egy Charlesville-Mézieres-i gimnázium tanulói névjegyzékében szerepel.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
@Dr. Felipe: Most nem akarok vitát robbantani, de nekem az a véleményem. Miért is mennek a " terroristák robbantgatni? Honnan is mennek? Van rá okuk? és ki okozta a haragot?
Általában a " fejlett országok mennek " rendet rakni " az el maradott országokban, annak érdekében hogy kihasználják, ki zsákmányolják őket. és ha netán nem tetszik és ezt ki is akarják fejezni, Azt szigorúan meg is büntetik.
Ekkor ha az a szegény szintén úgy gondolkodik mint a ki zsákmányló ország és el megy akár Amerikába vagy máshova és csak ugyan azt teszi amit vele tettek és családjával, akkor ők, minden képen terroristák ugye??De akkor ki a terrorista? aki el kezdte, vagy aki nem tűri??? Le vágni a fejét?
Oké vágjuk le . Minden Amerikainak, Franciának is a fejét aki ilyen országokba megy , be avatkozni más kultúra ügyeiben. és két hét alatt nem marad ember a földön, és ezek a föld leg intelligensebb élőlénye.és csak ennyi esze van.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Desischado
Aki embereket gyilkol, bűnhődjön! Egyetértek Felipével!
qxy
@Dr. Felipe: Igazad van.
Egy eset.
Béke fenntartók , meg találták a terroristákat egy házban, be is rontottak, el is végezték a " dolgukat" de biztos ami biztos még két házzal arébb is ezt tették és egy gyerek ott maradt árván a szeme láttára a nyolc tagú családját is kivégezték. egyszerű parasztok voltak. Mit is tehetett ennek a szegény gyermeknek a családja? csak azt hogy ott lakott. Na ennek sem lehetne meg magyarázni hogy a béke fenntartók azok, igen is rendes emberek akiknek családjuk van és őket is haza várják.Ezért nem is szeretem a politikai horor híreket, mert soha nem úgy van ahogy valójában meg történt.
Dr. Felipe
@qxy: Meg amikor az iszlamisták berontanak egy kurd faluba és mindenkit lemészárolnak, nőket megerőszakolják és eladják rabszolgának, férfiakat lefejezik, a használhatatlan nőket elevenen felgyújtják, gyermekek fejét kitűzik egy karóra a falu közepén.
Hát ez pontosan úgy van ahogy leírtam mert ezek a dzsihádista állatok és sajnos már Európában is egyre erősebbek.
gödörben
A sok egoista politiku, hatalomra vágyó katona, öldöklésre harcra vágyó ember félék menjenek egy kijelölt szigetre és őljék egymást, sakkozzanak a sajárt életükkel, a többi normálisnak látszót hagyják már békén.
wagabund
@Dr. Felipe: csak azért nem kattintok a "tetszikre" mert valahogy furcsa lenne, de minden szavaddal egyetértek..

érdekes, az általad elondottakat nem mondják, amikor kiállnak a vallás/fajvédő/liberális szószólók a' mellett,hogy szeressü kőket..
ma még csak ott valahol a homokos/köves pusztákban ölilk a védteleneket, de nemsokára gusztust kapnak terjeszkedni...

a művelt nyugat közben rendre, szeretetre int... hát persze.
wagabund
mint a hírekből is lejön, a félelmet nem ismerő, fedezék nélkül lövöldözők mártírként akarnak meghalni...

ezen csak mesterlövész segíthet(ne)...de a jól képzett franciák humánusak, még pár halottig várnak..
érthetelen...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.