Feladta magát a rendőrségen a 12 áldozatot követelőt párizsi terrortámadás három gyanúsítottjának egyike – írja az AFP.

Szerda este 11 óra körül feladta magát a Párizstól északkeletre, a belga határnál fekvő Charleville-Mézières rendőrségén a 18 éves Hamid Mourad, annak a három gyanúsítottnak az egyike, akiket korábban a Charlie Hebdo szatirikus lap elleni, 12 áldozatot követelő szerdai támadással kapcsolatban azonosítottak – közölte az AFP hírügynökség.

A férfival és a történetével kapcsolatban azonban még kérdések merültek fel, egyes hírek szerint scak azért adta fel magát, hogy bebizonyítsa, nem volt ott a támadásnál, hiszen abban az időben iskolában volt.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

73
Ez még csak a jéghegy csúcsa!Nagy sok un.alvó sejt van világszerte.Attól tartok,hogy szép lassan belépünk egy teljesen újfajta háborúba.Nem a csatatéren fognak harcolni,ha nem a metróban,a buszon vagy épp a lelkünkben.Sajnálom azon muszlimokat,akik úgy akarnak élni,mint bár ki más a világon.De az ilyeneket,csírájában kell kiirtani a föld felszínéről!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
picike
@Csizmás Kond: ők előre elfogadják a mennyet és utána ölnek ilyenek olvastam egy helyen ez az ő vallásuk a hitük a terroristáknak igy kerülnek a mennyországba a paradicsomba, nagyon is tudják ha elkövetnek bármi ilyet meghalhatnak csak belenyugszanak és előre el fogadják . ezt a világon a legnehezebb megakadályozni !!! Sajnálom az áldozatokat én is
36
A másik két támadó pedig, úgy össze fog égni, porrá hogy a hatóságok nem tudják majd őket azonosítani. Mint Bostonban. Így. Minden muszlim gyanús. Határ lezár. Katonák és rendőrök mindenhol. A francia polgár pedig, könyörög az államnak, hogy védje meg. Szerintem, Németországban és Olaszországban is rendeznek egy ilyen cirkuszt. Magyarországon a cigányok ellen hergelik az embereket. Rikárdó ügy. Rendőri védelem?! Aki ezt benyalja, már kételkedik és talán félni is elkezd. TEK! Kérlek, védj meg! Na ez lesz ebből.
KERKA
Két vallási fanatikus elvakult ember, Így akartak bosszút állni a 2006-os gúnyképért, ami Mohamed prófétáról készült és ez a lap leadta. Már jelentették egy benzinkútról, hogy hol látták őket. Már csak órák kérdése és elkapják őket.
verőce21
Vajon Fletó felveszi a Charlie nevet is most? :)
tivoli
@36: tegnap, 14:01
Vettél sorsjegyet? Nyerő napod volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.