Tényleg egy őrült ül a Kremlben? – ez a címe a 444.hu cikkének, mely azt taglalja, hogy Vlagyimir Putyin őrült-e vagy csak extrém módon alacsony a veszélyérzete.

Az utóbbi időben több nagy európai lapban is megjelentek cikkek, melyek ezt a kérdést feszegetik.

Oroszország éppen atomtöltetekkel felfegyverzett stratégiai bombázókkal sértegeti a NATO-tagállamok légterét, miközben Ukrajnában az orosz nehézfegyverekkel felszerelt, mi több, valószínűleg az orosz hadsereg alakulatai által támogatott szeparatisták minden korábbinál nagyobb offenzívát indítottak Kelet-Ukrajnában.

Az Independent publicistája, Joan Smith szimplán veszélyes pszichopatának nevezte, akivel nincs is értelme tárgyalni. Európa vezetői hibát követnek el, ha azt hiszik, hogy „a klasszikus pszichopata tüneteket mutató”, leginkább talán Sztálinhoz hasonlítható Putyint úgy kezelnék, mintha normális volna.

A cikk végkövetkeztetése szerint, ha  Putyin nem is feltétlenül őrült, az európai válság rendezésben sem érdekelt. „Talán a tanácsadói azt mondják neki, hogy Oroszország jobban jár egy olyan világgal, amiben nincs rend” – mondta egy volt német nagykövet a Financial Timesnak.

55 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bundi
@Csizmás Kond: cicicc olvass légyszi...ne csinálj magadból bohócot
Csizmás Kond
@bundi: Vagy amikor a feketetenger török beltenger volt, és nem volt sem románia sem ukrajna akkor ki milyern kontinentális talapzaton volt ?
...és még én bohockodok mi ?
bundi
@Csizmás Kond: bocsika csak egy kérdés...most más ül azelőtt a gép előtt amiről régebben a cicus írogatott..,m a szösz neki is elege lett a rendszerből...
Csizmás Kond
@bundi: rettenetesen unalmas tudsz lenni...ezek a linkek csak pletykaszinten élvezhetőek...a valóság a tudományos meghatározás.
bundi
@Csizmás Kond: esetleg valami konkrétum arról hogy csak pletyka az egész és a leszerződött cégek lukra futottak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.