A tengerparton plusz 1600, a városokban, turisztikai látványosságoknál, múzeumoknál újabb 18 ezer fegyveres vigyázza a biztonságot Tunéziában. A kormány nemcsak felfegyverzett rendőrök és katonák tömegét vezényelte ki, hanem egy időre a hotelek adótartozásainak behajtásáról is lemond, fizeti a chartergépek üres helyeit. Úgy tűnik, bármire hajlandók azért, hogy a turizmus ne dőljön be, a légi járatok ne álljanak le. A június 26-i terrortámadás óta Tunéziában több olyan intézkedést is hoztak, amely a biztonság megerősítését, a turizmus védelmét szolgálja. Az országban már másnap miniszteri ülést tartották, az idegenforgalom folytatásához szükséges döntések már ekkor megszülettek – mondta Leith Ben Zakour. A Tunézia Nemzeti Idegenforgalmi Hivatal képviselője keddi sajtótájékoztatóján arról számolt be, hogy ma már plusz 1600 felfegyverzett rendőr és katona vigyázza a biztonságot a tengerparton. Korábban a strandokon pihenő turisták nem láttak parton cirkáló fegyvereseket, a...

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Commneter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

36
A párizsi terror támadás után írtam, hogy a polgárok, maguk fognak könyörögni, az állam fegyveres védelméért és még szabadság jogaikat is fel fogják adni a "védelmük" érdekében. Ez lesz magyarországon is. Hamarosan.
Commneter
@36: Aha, pontosan!:P
Majd lassan, itthon is, minden strand- foci- mozi- ...és usw. -belépő mellé járni fog egy fegyveres is ...
36
@Commneter: Épül a militáns új világ.
Dr. Felipe
A tettes 43 percen keresztül szabadon gyilkolászhatott a biztonsági emberek meg dermedten nézték mire akadt valaki aki kinyírta.
Ez mindent elmond a tunéziai állapotokról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.