Németország bűnei különlegesek, a vezeklése is az volt. Csak az a baj, hogy már senki nem emlékszik a nácizmusra, a németek pedig elkezdték újra a saját érdekeiket nézni. Rég nem volt annyira erős Németország, mint most. Egyetlen szerencsénk van, azt pedig Angela Merkelnek hívják.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
A németek éppen eleget "vezekeltek" már olyan bűnökért, amelyet még apáik, nagyapáik, déd-, sőt ükapáik követtek el. Nem csodálom, ha tele van vele a hócipőjük.
levi
"...németek pedig elkezdték újra a saját érdekeiket nézni."
Miért kinek az érdekeit kellene??
Én teljesen megértem , a 2 VH. óta a németek kb. ki sem fejthetik egyéni véleményüket.
Ha meg az unióról is van szó...hát Németország megvan az eu. nélkül de az unió nincs meg a németek nélkül.
Ha meg németország azt mondaná, hogy mindenki takarodjon haza a picsába- aki nem él itt legalább 8 éve és nincs munkaviszonya 5 éve- azt is megérteném.
36
Na ezt, nem szeretem. Ha nem tejelnek, jönnek a náci múlttal.
Ha a cikkíró nem vette volna észre, az I. és a II. világháborút is az amerikai bankárok finanszírozták. Ugyanúgy, mint az oroszországi eseményeket, 1917-ben. Mindkettőnek, emberek 10 milliói estek áldozatul. Sem a német, sem az orosz kisember nem akart, ideológiák mentén a vágóhídra menni. Viszont a hazájukat védik. Na ez ba...a a bankárok csőrét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.