Gyorsított eljárásban, a lehető legrövidebb idő alatt dönt az Európai Bizottság arról a magyar kérésről, hogy Brüsszel nyújtson rendkívüli segítséget Magyarországnak a migrációs válság kezeléséhez – közölte kedden a testület illetékes szóvivője.

Natasha Bertaud elmondta, hogy Magyarország a 2014 és 2020 közötti pénzügyi időszakban előreláthatólag több mint 85 millió eurót kaphat erre a célra, a sürgősségi segítséget viszont ezen a kereten felül kell érteni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
A válság kezelés semmi esetre sem jelenti azt, hogy minél több tábort kell építeni. A válságkezelés azt jelenti, hogy meg kell akadályozni Európa elözönlését, elfoglalását és megszállását.

Érvényt kell szerezni a kerítésnek és ha már csak a vasútvonalon jönnek be akkor le kell zárni a vasúti átjárást jugóba, akár egy kapuval. Röszkére 2 vonat megy Horgosra meg tán csak egy. A szállított személyek száma összesen olyan tíz. A tét Európa léte.

Amikor a törökök jöttek Magyarországra a szultán vezetésével, akkor sem mentünk eléjük taxival.
36
@Peller Anikó: Igen. Ez a helyzet bebetonozása, Magyarországon. Ahogy egy bajor politikus mondta; "Nagyobb segítség, nagyobb nyomor." Mert ezek innen el nem mennek, még annak ellenére sem, hogy jobbat reméltek. Inkább még jönnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.