Nem lehet, hogy az emberi méltóság csak a keresztényt illesse meg, nagy baj, hogy ezt magyarázni kell.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@Csizmás Kond: Szoval ezek szerint te lekopod a fonokodet, ha nem tetszik vele kapcsolatban valami, mert a tiszteletet csak a kozvetlen hozzadtartozoknak adod meg... Erdekes lehet, amikor bemesz a kozertbe, es az ajtoban elkialtod magad, hogy "Na mi van ven luvnya, ma is avetos a kenyered?" Mert hat az talan nem a csaladod, "csak" egy masik ember...

Merkel az egyik vezeto nagyhatalom kancellarja, vilagszerte elismert politikus, mig a felbemaradt orias csak szeretne a nyomaba kerulni, de meg a kozos fotokrol is lehagyjak, egymas utan tobbszor is...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: " de vajon ha lehetőség adódik,"...ha lehetőség adódna te ölnél ?...ilyen egyszerű...
Te nem érted mi a közösség. a közösség egy egyforma valami amiben mindenki ugyanazt vállalja, az amit te erőltetsz az egy nagy katyvasznak a valamije amibe vannak közösségek.
Nem azt mondtam, hogy az országban valaki nem lehet más vallású, hanem azt hogy ha odaköltözik egy valamilyen vallású közösségbe akkor azt ne akarja felforgatni...vagyis vagy egy olyan valláshoz csapódik mint az övé vagy elfogadja azt ahol befogadják.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 13:29 Dehogynem. Egy erős, morális értékrenden alapuló közösséget nehéz felforgatni. Nincs vita abban közöttünk, hogy a törvényeket be kell tartani. Az pedig, hogy ezek a törvények mennyire betarthatók és előrevivők, és hogyan működik a számonkérés, fontos szempont. Ha a közösség jó, és egyébként befogadó, akkor az újonnan jöttek könnyen alkalmazkodnak, és változnak is. Ha a közösség labilis, eleve megosztott, tele Gyevi bírókkal, és az újakkal elutasító, nyilván rengeteg konfliktus forrása.
Mindezt, igaz gyerekek esetében, kis csoportokban tapasztaltam. Így működik ez nagyban is. A közösségnek nagy ereje van :)))
Na, szia :)
karma1
@Csizmás Kond: Szoval ezek szerint orbant mindennap latod, szemelyes ismeretsegben vagy vele, mert ot aztan tiszteled ezerrel...

Legalabb a sajat hsz-eidbe ne gabalyodjal bele, mert ez eleg ciki...:o))))
Csizmás Kond
@karma1: Nem csak Orbán hanem az egész európai vezető sőt az egész világ látta és tudta csak mindenki hallgatott és neki volt bátorsága kimondani a mi fog bekövetkezni.
...ilyen egyszerű...
..ja és mibe gabalyodtam bele ?
Tényfeltáró
@Csizmás Kond: Ne haragudj kandúr, de mi nem tudunk felnézni egy gecire.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.